Ik ben gastouder Sandra uit Rotterdam

 

Over Ik ben gastouder Sandra uit Rotterdam

Ik ben gastouder Sandra uit Rotterdam. 2009 dec ben ik begonnen als gastouder, kleinkinderen. Ik heb gewerkt in de verzorging.

Meer lezen
Naam
Sandra
Leeftijd
0
Woonplaats
Rotterdam
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20160796
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 5
Beschikbaar vanaf
01/10/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik ben gastouder Sandra uit Rotterdam. 2009 dec ben ik begonnen als gastouder, kleinkinderen. Ik heb gewerkt in de verzorging, passagierassistente en op schiphol. Ik heb de opleiding mavo 4 gedaan. Ik heb geen extra cursussen gedaan. Ik heb zelf 2 dochters, 33/29 jaar uitwonend en een partner. Ik vind het belangrijk dat het klikt tussen ouders en kind, flexibiliteit, geduld en meevoelen met het kind. Puzzelen, knutselen, naar buiten, speeltuinen doe ik graag met de kinderen. 7.00/7.30 binnenkomst met ontbijt en wordt veel overlegd met ouders betreft toestemming uitstapjes. GO gaat mee in dagritme van het kind. Ik heb 5 kinderen in de opvang, in de leeftijd van 6 maanden – 9 jaar. Ik heb geen huisdieren. Ik woon in een eengezinswoning. Het is een rustige wijk, in een dorpje. Ik heb een tuin waar ik gebruik van maak. Speeltuinen, kinderboerderij op loop afstand. Ik maak soms gebruik van de auto, in overleg met ouders. Box, campingbedje, wandelwagen neemt iedereen mee.

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Sandra uit Rotterdam

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.