Leeftijd gastouder

29 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 6.25

Flexibele opvang

Woonplaats

Almere

LRK registratie

Locatie

Ik ben Sandra (geboren in 1993) en ik woon in Almere stedenwijk samen met mijn vriend Sander en mijn twee katten Sacha en Nox. Dat ik in de zorg wilde werken wist ik al van jongs af. Mijn moeder was zelf ook gastouder in Almere Muziekwijk (gastouder Riki) en heeft mij geïnspireerd om zelf ook gastouder te worden. Vroeger heb ik vaak gezegd dat ik op de kinderafdeling in een ziekenhuis wilde werken, maar de zware werktijden van het vak, de inspiratie vanuit mijn moeder en mijn liefde voor de kinderopvang hebben mij uiteindelijk geleid naar het worden van gastouder. Gastouder worden is als dus een droom die uitkomt.

Voordat ik gastouder werd heb ik negen jaar gewerkt in de meerdere kinderopvangen met kinderen van alle leeftijden. Direct na het afronden van mijn opleiding ben ik begonnen met de buitenschoolse opvang (BSO), dus kinderen van 4 tot 12 jaar. Vervolgens ben ik na meerdere jaren met de jongere groepen kinderen gaan werken en hier heb ik kennis gemaakt met het voor- en vroegschoolse educatie (VVE) programma ‘Uk & Puk‘. Dit is een taalprogramma speciaal ontwikkeld voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud met leuke thema’s waaraan woorden, boeken, knutsels en activiteiten aan zijn gekoppeld (voor meer informatie, zie https://www.ukpukvve.nl). Dit zijn dezelfde principes waarmee ik zelf ook graag wil werken voor de jonge kinderen. De laatste drie jaar in de kinderopvang heb ik mij gespecialiseerd in de zorg en opvang van baby’s waarbij ik ook een baby-cursus heb afgerond.

In mijn vrije tijd speel ik graag bordspelletjes en ik vind het ook erg leuk op dit aan andere uit te leggen. Zo heb ik naast mijn baan in de kinderopvang gewerkt voor ‘999 games‘ op bordspelletjesbeurzen. Daarnaast heb ik ook nog allerlei andere hobbies, zoals naaien, muurklimmen en het zelf maken van postkaartjes met Hobbydots. Kortom, ben ik iemand die graag met mijn handen bezig is en ik deel die passie graag met andere mensen, zowel jong als oud.


Gastouder Sandra
uit Almere


Hi, Ik ben Sandra Hillege. Ik ben 9 jaar werkzaam geweest op een kinderdagverblijf en nu de stap gemaakt naar gastouder. Mijn visie is dat kinderen op hun eigen tempo ontwikkelen en leren. Ik stimuleer de kinderen om te ontdekken en door samen doen. Dit bied ik in een huislijke omgeving .

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.