Ik ben gastouder Sana uit Rotterdam

 

Over Ik ben gastouder Sana uit Rotterdam

Beste ouders, Mijn naam is Sana en ik ben 36 jaar. Woonachtend in Nieuwerkerk aan den IJssel. Ik werk nu ruim 10 jaar als voordelige gastouder. Ik ben zeer professioneel en ervaren. Ik heb mijn certificaat als gastouder en ik ben in het bezit van een EHBO diploma.

Meer lezen
Naam
Sana
Leeftijd
38
Woonplaats
Rotterdam
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20180504
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 5
Beschikbaar vanaf
09/07/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Beste ouders, Mijn naam is Sana en ik ben 36 jaar. Woonachtend in Nieuwerkerk aan den IJssel. Ik werk nu ruim 10 jaar als voordelige gastouder. Ik ben zeer professioneel en ervaren. Ik heb mijn certificaat als gastouder en ik ben in het bezit van een EHBO diploma. Ik werk met een vaste dagritme. Deze bestaat uit het volgende: – Vaste etenstijden – Slaaptijd – Speeltijd – Eventuele huiswerk begeleiding – Beperkte televisie momenten Ik help actief met de ontwikkeling van kinderen door middel van scula. Ik help met leren schrijven en lezen. Ik verzorg warme maaltijden voor de kinderen. Ik geef ze alle aandacht en zorg die ze nodig hebben. Ik ben zeer flexibel. Ik ben 7 dagen in de week beschikbaar en ook in de avonden en nachten. Ik hou nauw contact met de ouders via WhatsApps. Denk bijvoorbeeld aan foto’s sturen van hun kinderen of filmpjes. Zodat de ouders zien dat hun kinderen het naar hun zin hebben. Ouders zijn welkom om een kijkje te nemen wanneer ze dat willen. Ben je geïnteresseerd? Maak gerust een afspraakje en dan kunnen wij onder een genot van een kopje thee of koffie kennis met elkaar maken. Groet, Sana

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Sana uit Rotterdam

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.