Leeftijd gastouder

5 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 2

Flexibele opvang

Woonplaats

Rotterdam

LRK registratie

Locatie

Ik heb eerder gewerkt in een kinderdag verblijf en was in 2013 zelf begonnen als gastouder. Als assistent leidster bij een kinderdagverblijf voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Ik heb mbo niveau 2 gedaan. Ik heb een ehbo cursus gevolgd. Ik heb drie kinderen van 13 jaar, 16 jaar en 18 jaar. Ik vind dat de kinderen veilig moeten zijn. Ook vind ik het belangrijk om de wensen van de ouders te vervullen. Ik doe het op de manier van het kinderdag verblijf. Bijvoorbeeld lekker buiten spelen of  bijvoorbeeld koken. Thema’s volgen zoals Sinterklaas, kerst  en dergelijke. We beginnen vanaf 7 uur ‘s ochtends en dan gaan we even rusten. Rond  10 uur beginnen wij  aan het ontbijt en dan lekker activiteiten doen en rond 12 uur eten we brood met bijvoorbeeld iets lekkers erbij. Er zijn ook kinderen die een  dutje doen  en eventueel een boekje lezen of filmpjes kijken. Op dit moment heb ik 6 kinderen op de opvang. Volgend jaar komen er een paar kinderen bij. De leeftijden zijn 5 maanden, 2,5 jaar en 2 jaar. De leeftijdscategorie die ik opvang is van 1 t/m 2,5 jaar. Geen 4 t/m 12. Ik heb geen huisdieren. Ik woon in een vrijstaand huis met een tuin en aan de voorkant hebben we een groot plein waar de kindjes kunnen spelen. Een gezellige buurt waar de kinderen lekker kunnen spelen. Ik heb een tuin, maar er wordt geen gebruik van gemaakt. De kindjes spelen voor de deur en er is ook een grote speeltuin. Ik doe alles lopend. Ik heb bijv. voor als ik met de kinderen naar buiten ga een tweelingwagen of een babywagen.


Gastouder Samira
uit Rotterdam


Ik heb eerder gewerkt in een kinderdag verblijf en was in 2013 zelf begonnen als gastouder. Als assistent leidster bij een kinderdagverblijf voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Ik heb mbo niveau 2 gedaan. Ik heb een ehbo cursus gevolgd. Ik heb drie kinderen van 13 jaar, 16 jaar en 18 jaar. Ik vind dat de kinderen veilig moeten zijn. Ook vind ik het belangrijk om de wensen van de ouders te vervullen. Ik doe het op de manier van het kinderdag verblijf. Bijvoorbeeld lekker buiten spelen of  bijvoorbeeld koken.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

gastouderbureau

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.