Ik ben gastouder Samira uit Rotterdam

 

Over Ik ben gastouder Samira uit Rotterdam

Ik heb eerder gewerkt in een kinderdag verblijf en was in 2013 zelf begonnen als gastouder. Als assistent leidster bij een kinderdagverblijf voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Ik heb mbo niveau 2 gedaan. Ik heb een ehbo cursus gevolgd. Ik heb drie kinderen van 13 jaar, 16 jaar en 18 jaar. Ik vind dat de kinderen veilig moeten zijn. Ook vind ik het belangrijk om de wensen van de ouders te vervullen. Ik doe het op de manier van het kinderdag verblijf. Bijvoorbeeld lekker buiten spelen of  bijvoorbeeld koken.

Meer lezen
Naam
Samira
Leeftijd
0
Woonplaats
Rotterdam
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20182123
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 2
Beschikbaar vanaf
09/07/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik heb eerder gewerkt in een kinderdag verblijf en was in 2013 zelf begonnen als gastouder. Als assistent leidster bij een kinderdagverblijf voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Ik heb mbo niveau 2 gedaan. Ik heb een ehbo cursus gevolgd. Ik heb drie kinderen van 13 jaar, 16 jaar en 18 jaar. Ik vind dat de kinderen veilig moeten zijn. Ook vind ik het belangrijk om de wensen van de ouders te vervullen. Ik doe het op de manier van het kinderdag verblijf. Bijvoorbeeld lekker buiten spelen of  bijvoorbeeld koken. Thema’s volgen zoals Sinterklaas, kerst  en dergelijke. We beginnen vanaf 7 uur ‘s ochtends en dan gaan we even rusten. Rond  10 uur beginnen wij  aan het ontbijt en dan lekker activiteiten doen en rond 12 uur eten we brood met bijvoorbeeld iets lekkers erbij. Er zijn ook kinderen die een  dutje doen  en eventueel een boekje lezen of filmpjes kijken. Op dit moment heb ik 6 kinderen op de opvang. Volgend jaar komen er een paar kinderen bij. De leeftijden zijn 5 maanden, 2,5 jaar en 2 jaar. De leeftijdscategorie die ik opvang is van 1 t/m 2,5 jaar. Geen 4 t/m 12. Ik heb geen huisdieren. Ik woon in een vrijstaand huis met een tuin en aan de voorkant hebben we een groot plein waar de kindjes kunnen spelen. Een gezellige buurt waar de kinderen lekker kunnen spelen. Ik heb een tuin, maar er wordt geen gebruik van gemaakt. De kindjes spelen voor de deur en er is ook een grote speeltuin. Ik doe alles lopend. Ik heb bijv. voor als ik met de kinderen naar buiten ga een tweelingwagen of een babywagen.

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Samira uit Rotterdam

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.