Leeftijd gastouder

36 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 6

Flexibele opvang

Woonplaats

Klazienaveen

LRK registratie

Locatie

Gastouderopvang Hartendiefjes is een flexibele gastouder, biedt zowel vaste als flexibele opvang en is van maandag tot met vrijdag geopend, m.u.v. de feestdagen en vakanties (deze worden tijdig doorgegeven). Dat betekent dat het ook mogelijk is voor uw kindje om de nacht door te brengen in de opvang. Ik heb deze keuze gemaakt omdat ik zelf onregelmatig heb gewerkt. Met deze flexibele opvang bied ik de ouders die onregelmatig werken ook de mogelijkheid tot opvang voor hun kind. Ik bied per dag opvang aan max 5 kindjes. Zo kan ik elk kindje voldoende persoonlijke aandacht geven en zo kan ieder kind zich op zijn of haar tempo en manier ontwikkelen.

Ik bied deze opvang aan in een gezellige en huiselijke, maar ook zeker een veilige omgeving. Ik vind dat de kindjes zichzelf moeten en kunnen zijn en wil dat zij zich thuis voelen bij mij. Dit probeer ik te creëren door de huiselijke omgeving. Door de ruime woonkamer, en een tuin met speeltoestellen heb ik voldoende ruimte waarin de kinderen fijn kunnen spelen en zich tegelijkertijd goed kunnen ontwikkelen.

Wat ik erg leuk vind om samen met de kinderen te doen is knutselen, leuke werkjes maken met thema’s bv feestgelegenheden. Dit zijn vaak spontane activiteiten omdat ik de kindjes niet ga verplichten om te knutselen. Mocht het zo zijn dat de kindjes heerlijk samen aan het spelen zijn, ga ik dat niet onderbreken om te ’moeten‘ knutselen.

Verder zal er ook lekker muziek gemaakt worden en samen zingen en voorlezen onder het tussendoortje. Ook vind ik het leuk om een spelletje te doen en wat lekkers maken is ook altijd erg gezellig.

 

We hebben dichtbij een speeltuintjes, achter ons huis, het parkje is ook dichtbij dus een wandelingetje is ook altijd fijn. Even lekker een frisse neus halen.

 

Maar wat ik het aller belangrijkste vind, is dat de kindjes zich heerlijk thuis voelen in mijn opvang en willen doen wat ze zelf op dat moment willen.

 

Ik heb natuurlijk wel een aantal regels en afspraken, deze staan op papier en worden door zowel de vraagouder als de gastouder ondertekend, en vind het dan ook erg belangrijk om deze na te streven en hier dan ook consequent mee om te gaan. Dit geeft de kinderen ook structuur en duidelijkheid en zo weten ze ook waar ze aan toe zijn wat ik erg belangrijk vind.


Gastouder Samantha
uit Klazienaveen


Ondernemende gastouder voor kindjes van 0 tot 4 jaar.   Waar een kind kind mag zijn.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.