Naam gastouder
Saida

Leeftijd gastouder
0 jaar

Woonplaats
Amsterdam

Geslacht
Vrouw

Opvang
Opvang bij gastouder thuis

Flexibele opvang

Uurtarief
€ 5

Beschikbaar vanaf
02/10/2019

LRK registratie

Ik ben gastouder Saida uit Amsterdam. Ik ben in 2000 begonnen als gastouder. Hiervoor heb ik de opleiding LKC afgerond, daarna was ik werkzaam op een kinderdagverblijf. Dit heb ik met veel plezier mogen doen. Daarna ben ik begonnen als gastouder. Naast de opleiding LKC heb ik uiteraard mijn EHBO certificaat behaald en heb ik verschillende cursussen gevolgd binnen humanistisch. Ik woon samen met mijn man in Nieuw Sloten. Wij hebben vijf kinderen.
Het belangrijkste vind ik dat een kind zich veilig en vertrouwd voelt bij de opvang. Ik doe er dan ook alles aan om de kinderen zich op hun gemak te laten voelen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de kindjes tot spelen komen en een leuke dag hebben. Ook vind ik het belangrijk dat ik inspeel op de gevoelens en het gedrag van de kindjes. Ik stimuleer de kindjes in Individuele- en groepsactiviteiten. Daarnaast vind ik het leuk om liedjes te zingen, de kindjes voor te lezen, buiten te spelen, de kindjes te stimuleren tot eigen spel en het samenspelen. Ik ben op deze vlakken een begeleidende factor, dus ik laat de kindjes zoveel mogelijk zelf beslissen en haak daar op in. Mochten de ouder een eigen ritme hebben met het kindjes wordt uiteraard dit ritme gehanteerd. Verder bied ik vaste eet- en slaapmomenten. Zo wordt er om 10 uur fruit gegeten en iets gedronken. Gaan we gezamenlijk aan tafel om 12 uur om brood te eten. ’s Middags gaan we altijd naar buiten als het weer het toelaat. Naast deze vaste momenten worden activiteiten gepland, deze zijn afhankelijk van de kindjes die op die dag aanwezig zijn. Op dit moment heb ik 1 kindje van 1 jaar in de opvang. Ik woon in een eengezinswoning in Nieuw Sloten. Dit is een kindvriendelijke buurt, met  op loopafstand een speeltuin. Ik heb een tuin en deze wordt veel gebruikt tijdens de opvang. In de buurt zijn meerdere speeltuinen waar we tijdens de opvang gebruik van maken. Alles doe ik lopend met de kindjes daarnaast gebruik ik een bolderwagen. Ik heb veel passend speelgoed, loopauto’s, ledikantjes ect. Alles om de opvang op een juiste wijze uit te voeren is aanwezig.

Locatie

Dit adres is een benadering en niet het daadwerkelijke adres van onze gastouder


Opvang 0 - 1 jaar

Opvang 1 - 4 jaar

Opvang 4 - 12 jaar

Opvangmomenten in de week
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.