Leeftijd gastouder

4 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Amsterdam

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Saida uit Amsterdam. Ik ben in 2000 begonnen als gastouder. Hiervoor heb ik de opleiding LKC afgerond, daarna was ik werkzaam op een kinderdagverblijf. Dit heb ik met veel plezier mogen doen. Daarna ben ik begonnen als gastouder. Naast de opleiding LKC heb ik uiteraard mijn EHBO certificaat behaald en heb ik verschillende cursussen gevolgd binnen humanistisch. Ik woon samen met mijn man in Nieuw Sloten. Wij hebben vijf kinderen.
Het belangrijkste vind ik dat een kind zich veilig en vertrouwd voelt bij de opvang. Ik doe er dan ook alles aan om de kinderen zich op hun gemak te laten voelen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de kindjes tot spelen komen en een leuke dag hebben. Ook vind ik het belangrijk dat ik inspeel op de gevoelens en het gedrag van de kindjes. Ik stimuleer de kindjes in Individuele- en groepsactiviteiten. Daarnaast vind ik het leuk om liedjes te zingen, de kindjes voor te lezen, buiten te spelen, de kindjes te stimuleren tot eigen spel en het samenspelen. Ik ben op deze vlakken een begeleidende factor, dus ik laat de kindjes zoveel mogelijk zelf beslissen en haak daar op in. Mochten de ouder een eigen ritme hebben met het kindjes wordt uiteraard dit ritme gehanteerd. Verder bied ik vaste eet- en slaapmomenten. Zo wordt er om 10 uur fruit gegeten en iets gedronken. Gaan we gezamenlijk aan tafel om 12 uur om brood te eten. ’s Middags gaan we altijd naar buiten als het weer het toelaat. Naast deze vaste momenten worden activiteiten gepland, deze zijn afhankelijk van de kindjes die op die dag aanwezig zijn. Op dit moment heb ik 1 kindje van 1 jaar in de opvang. Ik woon in een eengezinswoning in Nieuw Sloten. Dit is een kindvriendelijke buurt, met  op loopafstand een speeltuin. Ik heb een tuin en deze wordt veel gebruikt tijdens de opvang. In de buurt zijn meerdere speeltuinen waar we tijdens de opvang gebruik van maken. Alles doe ik lopend met de kindjes daarnaast gebruik ik een bolderwagen. Ik heb veel passend speelgoed, loopauto’s, ledikantjes ect. Alles om de opvang op een juiste wijze uit te voeren is aanwezig.


Gastouder Saida
uit Amsterdam


Ik ben gastouder Saida uit Amsterdam. Ik ben in 2000 begonnen als gastouder. Hiervoor heb ik de opleiding LKC afgerond.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.