Ik ben gastouder Sabine uit Haarlem

 

Over Ik ben gastouder Sabine uit Haarlem

Lotte zoekt een lieve enthousiast gastouder! Op dit moment gaat Lotte nog naar het kinderdagverblijf. In verband met het werken in ploegendiensten willen wij graag in contact komen met een flexibele gastouder. Wij zijn op zoek naar flexibele opvang voor gemiddeld 25 uur per week. Hierbij zullen de ma/di/woe dagen zijn waarop we regelmatig opvang zoeken, soms een vrijdag. roosters zijn een jaar van tevoren bekend waardoor we met de gastouder ver vooruit kunnen plannen. Liever geen huisdieren.

Meer lezen
Naam
Sabine
Leeftijd
31
Woonplaats
Haarlem
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 6.50
Beschikbaar vanaf
01/01/2020
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Lotte zoekt een lieve enthousiast gastouder!

Op dit moment gaat Lotte nog naar het kinderdagverblijf. In verband met het werken in ploegendiensten willen wij graag in contact komen met een flexibele gastouder. Wij zijn op zoek naar flexibele opvang voor gemiddeld 25 uur per week. Hierbij zullen de ma/di/woe dagen zijn waarop we regelmatig opvang zoeken, soms een vrijdag. roosters zijn een jaar van tevoren bekend waardoor we met de gastouder ver vooruit kunnen plannen. Liever geen huisdieren.

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Sabine uit Haarlem

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.