Leeftijd gastouder

31 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Eindhoven

LRK registratie

Locatie
Dit adres is een benadering en niet het daadwerkelijke adres van onze gastouder

Mijn naam is Riet. Ik ben 28 jaar en ik woon samen met mijn vrouw en onze twee kinderen Tygo (2015) en Elin (2017) in het stadsdeel Strijp. Verder hebben wij twee lieve katten, Draak en Loki. Van jongs af aan heb ik altijd al met kinderen willen werken. Ik paste al op jonge leeftijd op kinderen in de buurt. Naast oppassen vond ik sporten en bewegen ook heel leuk. Daarom ben ik na de middelbare school het CIOS gaan doen. Tijdens de opleiding heb ik in mijn stage bij het zwembad, lessen gegeven aan baby’s (met ouders), peuters en kleuters. Binnen het CIOS heb ik de richting Buurt, Onderwijs en Sport gekozen waar ik de laatste twee jaar van de opleiding zelfstandig gymlessen gaf aan basisschoolkinderen. Hierbij heb ik veel ervaring opgedaan met kinderen van 0 t/m 12 jaar. Na het CIOS ben ik gaan werken bij Korein Kinderplein als pedagogisch medewerker buitenschoolse opvang, met de nadruk op sporten en bewegen na schooltijd. Ik stelde een afwisselend programma samen van sport en spel zodat ik kinderen op een leuke en leerzame manier aan het bewegen kreeg. Ook viel ik in bij de andere jongerengroepen. Na een aantal jaren ben ik een nieuwe opleiding gestart als verzorgende IG,. via de BBL constructie (werken en leren). In 2015 heb ik de opleiding Verzorgende IG afgerond. Zowel het “zorgen” dat je nodig hebt als verzorgende IG als het “lesgeven/stimuleren” van kinderen zit helemaal in me. Deze vaardigheden kan ik als gastouder mooi combineren. Hopelijk tot snel!


Gastouder Riet
uit Eindhoven


Mijn naam is Riet. Ik ben 28 jaar en ik woon samen met mijn vrouw en onze twee kinderen Tygo (2015) en Elin (2017) in het stadsdeel Strijp. Verder hebben wij twee lieve katten, Draak en Loki. Van jongs af aan heb ik altijd al met kinderen willen werken. Ik paste al op jonge leeftijd op kinderen in de buurt. Naast oppassen vond ik sporten en bewegen ook heel leuk.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.