Leeftijd gastouder

49 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5.50

Flexibele opvang

Woonplaats

twello

LRK registratie

Locatie

De woonkamer zorgt voor de huiselijke sfeer;

De Kinderopvang is gesitueerd in mijn eigen woning. Dat is een bewuste keuze want ik vind het belangrijk dat de kinderen kunnen genieten van een warme en huiselijke sfeer. Het is eigenlijk één groot gezin en ook onze eigen drie kinderen kunnen gewoon meedraaien met het ritme van de dag.

De woonkamer is ruim ingericht en voorzien van een kast met speelgoed, en een box, grote knutsel tafel en allerlei educatief speelgoed. Op de zolderverdieping is een veilige slaapkamer gecreëerd die door een vaste trap naar zolder te bereiken is. Er hangt een camerasysteem, zodat ook aan de veiligheid van de kleintjes is gedacht. Er zijn ledikantjes geplaatst zodat de kinderen ook even lekker kunnen slapen als zij dat nodig hebben.

Zowel binnen als buiten spelen;                                                               

Binnen zullen er vaak spelletjes gedaan worden en veel in thema’s geknutseld worden. Maar als het weer het toelaat, vind ik het belangrijk om naar buiten te gaan. Er is bij ons huis dan ook een ruime tuin waar de kinderen onder andere de beschikking  zullen hebben over een  trampoline, zandbak, een speelhuisje en nog veel meer speelattributen. Ook hebben we kippen, en zullen verschillende keren een vers eitje bij de lunch serveren, die misschien de kinderen wel zelf geraapt hebben! Of wat te zeggen van verse aardbeitjes uit de moestuin?

Veilig en vertrouwd;                                                                       

Kleinschalig kinderopvang Only for kids is veilig en kindvriendelijk ingericht en voldoet aan de normen en richtlijnen van de Wet Kinderopvang. Voor de eerste opening van de Kinderopvang is een Risico Inventarisatie Veiligheid en Gezondheid uitgevoerd die jaarlijks door de GGD gecontroleerd wordt. Ik ben geregistreerd bij een officieel gastouderbureau  en ben voorzien van de benodigde diploma’s en kinder-EHBO. Daardoor krijgt u een gedeelte van de kosten vergoed via de Kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst.

Wilt u weten of er nog plek is bij Kleinschalig kinderopvang Only for kids of wilt u meer informatie? Neem dan contact op.


Gastouder ragina
uit twello


Kinderen? En heeft u nog geen kinderopvang, kom dan eens langs bij Only for kids! Deze kleinschalige  kinderopvang biedt alles wat kinderen nodig hebben: een grote tuin, mooie ruime woonkamer en een hele fijne slaapkamer. Wat wilt u nog meer?.................................................... Ik heb in 2017 het roer omgegooid. 23 jaar gewerkt als kraamverzorgende waarvan ruim 18 jaar in het Deventer ziekenhuis. Daarvoor bij het kraamcentrum. Dus werken met kinderen zit me in het bloed. Tijd voor een nieuwe fase…. maar wel de zorg voor kinderen, want wat is er niet mooier dan te werken met kinderen in een huiselijke sfeer!!

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.