Leeftijd gastouder

57 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5,-

Flexibele opvang

Woonplaats

Rotterdam

LRK registratie

Locatie

2001 ben ik begonnen in een kinderdagverblijf en een peuterspeelzaal te werken. Ik heb in Suriname individueel in scholen en als een schoonmaker gewerkt. Ik heb de opleiding spw 3 gedaan. Ik heb de ehbo-cursuss en LRS cursus en eventueel ook workshop van koken gedaan. Ik heb 3 kinderen, de oudste is 35 en de jongste is 19 jaar. Ik vind het belangrijk dat kinderen gezellig en een thuis gevoel hebben. De activiteiten die ik leuk vind om te doen zijn dansen en lekker buiten spelen ook activiteiten uitvoeren. Als de kinderen s’ ochtends  binnen komen, beginnen ze met  liedjes zingen. Rond 8 en 9 gaan we ontbijten, dan spelen de kinderen tot 10 uur na het spelen gaan ze fruit eten en boekje lezen. Er zijn ook kinderen die tussen de middag slapen en de andere doen lekker activiteiten. Ik heb op dit moment 5 kinderen in de opvang, per dag heb ik er 2 en die zijn 1,5 en 2,5 jaar. Ik heb geen huisdieren. Ik woon in een flat met lift. Ik woon in een nette  buurt met speeltuin. Ik ga altijd lopend met de buggy. Ik heb een wandelwagen, wipstoel, een ledikantje enz. Ik heb alles wat je in de opvang aanwezig moet hebben. Ik zou bijvoorbeeld het kind niet aan iemand anders geven tijdens het ophalen liever aan de ouders zelf meegeven.


Gastouder Radna
uit Rotterdam


2001 ben ik begonnen in een kinderdagverblijf en een peuterspeelzaal te werken. Ik heb in Suriname individueel in scholen en als een schoonmaker gewerkt. Ik heb de opleiding spw 3 gedaan. Ik heb de ehbo-cursuss en LRS cursus en eventueel ook workshop van koken gedaan. Ik heb 3 kinderen, de oudste is 35 en de jongste is 19 jaar. Ik vind het belangrijk dat kinderen gezellig en een thuis gevoel hebben. De activiteiten die ik leuk vind om te doen zijn dansen en lekker buiten spelen ook activiteiten uitvoeren.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

gastouderbureau

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.