Ik ben gastouder Petra uit Hasselt

 

Over Ik ben gastouder Petra uit Hasselt

Ik ben gastouder Petra uit Hasselt. Ik ben 2 jaar geleden begonnen als gastouder, voordat ik begon als gastouder was ik rijinstructice en paste ik af en toe op kinderen. Ik heb de MAVO gedaan en de opleidingen Rij- instructice en Helpende zorg en Welzijn gevolgd. Daarnaast heb ik de EHBO cursus behaald. Ik vind het belangrijk dat een kind lekker vrij kan spelen.

Meer lezen
Naam
Petra
Leeftijd
0
Woonplaats
Hasselt
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20180102
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 5
Beschikbaar vanaf
05/11/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik ben gastouder Petra uit Hasselt. Ik ben 2 jaar geleden begonnen als gastouder, voordat ik begon als gastouder was ik rijinstructice en paste ik af en toe op kinderen. Ik heb de MAVO gedaan en de opleidingen Rij- instructice en Helpende zorg en Welzijn gevolgd. Daarnaast heb ik de EHBO cursus behaald. Ik vind het belangrijk dat een kind lekker vrij kan spelen. Tijdens de opvang help ik de ouders met de ontwikkeling van het kind.Wanneer het buiten lekker weer is, ga ik samen met de kinderen naar een speeltuin of een kinderboerderij. Ik maak gebruik van een vast dagritme. In de tuin staat een glijbaan een schommel en een zandbak waar de kinderen gebruik van kunnen maken, wanneer ze buiten willen spelen.Tijdens de opvang maak ik gebruik van mijn auto. Ik beschik over alle materialen voor kinderen.

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Petra uit Hasselt

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.