Leeftijd gastouder

4 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Almere

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Petra uit Almere. Ik ben 2 jaar geleden als gastouder begonnen via een ander gastouderbureau. Voordat ik gastouder werd heb ik gewerkt bij een crisisopvang voor schoolgaande kinderen en later bij een kinderdagverblijf. Ik heb als opleiding HBO gedaan. De cursussen die ik heb gevolgd zijn: EHBO voor kinderen, pedagogisch werkplan, kikitraining en het  VVE-programma. Ik heb een man en twee kinderen. Ik heb een jongen van 8 en een meisje van 6. Ik vind het belangrijk tijdens de kinderen zich veilig en vertrouwd voelen, zichzelf kunnen zijn. Wat ik leuk vind om met de kinderen te doen is knutselen,puzzelen, buitenspelen en tekenen. Ik heb een vast dagritme als het om eten, drinken en slapen gaat. daarnaast ga ik elke dag met de kinderen naar buiten en gaan we tekenen of knutselen. Ik heb op dit moment 8 kinderen in de opvang in de leeftijd van 0 tot en met 4. Ik heb geen huisdieren waarmee de kinderen in aanraking kunnen komen. Ik woon op de hoek van een blok met 3 huizen met een afgesloten tuin aan de achterkant. De buurt waarin ik woon is een woonerf en er komen alleen mensen die er wonen. Ik heb een tuin waar ik gebruik van maak. In de buurt waar ik woon zijn een speeltuin en een park aanwezig, er is ook een kinderboerderij maar die is niet op loopafstand. Ik maak gebruik van een auto en ik doe veel lopend. Ik heb een tweelingwagen, buikdrager, rugdrager, bedjes, wipstoeltjes en kinderstoelen tot mijn beschikking. De kinderen kunnen evt tegen betaling van € 2.00 gebruikmaken van een warme maaltijd. Ik houd van ieder kind een map bij met daarin foto’s en de gebeurtenissen van de dag.


Gastouder Petra
uit Almere


Ik ben gastouder Petra uit Almere. Ik ben 2 jaar geleden als gastouder begonnen via een ander gastouderbureau. Voordat ik gastouder werd heb ik gewerkt bij een crisisopvang voor schoolgaande kinderen en later bij een kinderdagverblijf.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.