Leeftijd gastouder

40 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 7.50

Flexibele opvang

Woonplaats

Vlaardingen

LRK registratie

Locatie

Mijn naam is Nika, een moeder van een volwassen zoon en een zelfstandig ondernemer in de kinderopvang. Ik ben ruim 7 jaar als pedagogisch medewerkster gewerkt bij verschillende organisatie op het gebied van kinderopvang in Vlaardingen. Daar heb veel ervaring opgedaan in het begeleiden en zorgen van kinderen 0-12 jaar en mijn eigen ideeën over kinderopvang ontwikkeld.

Sinds januari 2012 ben ik, onder de naam Gastouder Klein Konijntje, in Vlaardingen een professionele kleinschalige kinderopvang aan huis gestart.


Gastouder Nika
uit Vlaardingen


Gastouder Klein Konijntje in Vlaardingen is een professionele en erkende kinderopvang in de vorm van gastouderopvang. Gastouder Klein Konijntje bied u verschillende soorten opvang en de mogelijkheid om de te combineren , zodat de opvang aansluit op uw wensen. De gastouderopvang is voor de kinderen in de leeftijd van 0-tot 4 jaar. Uw kind wordt opgevangen in een huiselijke sfeer en wordt begeleid en verzorgd door SPW4 en EHBO gediplomeerde en VVE en IKK gecertificeerde Tante Nika. Gastouder Klein Konijntje beschikt over een Pedagogisch beleid. Dit beleid woord ontwikkeld in de worm van een Pedagogisch werkplan. Hier staan de regels en afspraken beschrijven die Gastouder Klein Konijntje hanteert. Die afspraken worden jaarlijks geëvalueerd en indien nodig aangepast. Ik werk met een tool in de vorm van een kindervolgsysteem om te zorgen voor een goede monitoring van de gehele periode van opvang of een extra begeleiding, zorg, aandacht. Bij Gastouder Klein Konijntje krijgt uw kind individuele aandacht, begeleiding en verzorging. Door passende activiteiten aan te bieden wordt de ontwikkeling van uw kind gestimuleerd.  

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.