Leeftijd gastouder

4 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Overvecht

LRK registratie

Locatie

Ik ben Naziha, sinds 2007 actief als gastouder voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Op dit moment is er weer plaats beschikbaar voor een aantal kinderen. Naschoolse opvang is mogelijk indien de school zich op loopafstand van de gastouderopvang bevindt.

Gastouderopvang Manar is gesitueerd aan de noordkant van de wijk Overvecht in Utrecht. Mijn woning beschikt over een ruime tuin met diverse speelvoorzieningen zoals een trampoline. Aan de overkant is een kleine speeltuin en op loopafstand een groot park en kinderboerderij. De woning is kindvriendelijk, rookvrij en veilig voor kinderen van alle leeftijd, ook voor de allerkleinste.

Ik beschik over een breed aanbod speel- en spelmateriaal voor alle leeftijden. Naast de reguliere zorg voor de kinderen zal ik de jonge kinderen helpen bij hun ontwikkeling door spelenderwijs het tellen, kleuren, alfabet etc. aan te leren. De schoolgaande kinderen kan ik helpen bij hun huiswerk en ruimte geven voor ontspanning na een drukke schooldag.

Ik heb een certificaat voor kinder-EHBO. Ook heb ik veel ervaring met kinderen met diverse allergieën, waardoor ik altijd zorg voor aangepaste voeding en verzorging. Naast de reguliere opvangtijden kan ik flexibele uren bieden wanneer dit nodig is, uiteraard vooraf in overleg. Graag maak ik met de ouders heldere afspraken over de opvang zodat u onbezorgd uw kinderen kan brengen.

Spreekt mijn opvangmethode u aan, dan nodig ik u vrijblijvend uit voor een kennismakingsgesprek. U bent van harte welkom!


Gastouder Naziha
uit Overvecht


Ik ben Naziha, sinds 2007 actief als gastouder voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Op dit moment is er weer plaats beschikbaar voor een aantal kinderen. Naschoolse opvang is mogelijk indien de school zich op loopafstand van de gastouderopvang bevindt. Gastouderopvang Manar is gesitueerd aan de noordkant van de wijk Overvecht in Utrecht. Mijn woning beschikt over een ruime tuin met diverse speelvoorzieningen zoals een trampoline. Aan de overkant is een kleine speeltuin en op loopafstand een groot park en kinderboerderij. De woning is kindvriendelijk, rookvrij en veilig voor kinderen van alle leeftijd, ook voor de allerkleinste.

Opvang bij gezin thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

gastouderbureau

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.