Leeftijd gastouder

4 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Almere

LRK registratie

Locatie

Ik ben in 2012 voor het eerste als gastouder begonnen. Ik heb bij kinderdagverblijf, peuterspeelzalen en basisscholen als klassenonderwijs assistente  gewerkt. Ik heb de opleiding MBO niveau 3 gedaan. Ik heb de EHBO cursus gevolgd. Ik vind het heel belangrijk dat mijn gastkinderen zich prettige voelen waar zij/hij bevindt, daarnaast is veiligheid en structuur zeer van belang. Activiteiten dat ik leuk vind om met kinderen te doen zijn vooral spelletjes, bewegen, koken. Ook spelletjes waar je naar elkaar kunt luisteren en samen werken.  Ik heb een dag programma opgesteld hoe mijn dag er uit zou gaat zien. Momenteel geen gastkindjes op mijn opvang. Ik heb geen huisdieren. Ik woon in een eengezinswoning. Ik woon tegenover een basisschool en een kinderdagverblijf, hartstikke leuke en sfeervol buurt met veel speel ruimte(s) voor kinderen. Ik heb een tuin waar ik gebruik van maak en er zijn speeltuintjes in de buurt. Ik maak gebruik van de auto. Er is een ledikantje, wandelwagen en kinderstoel ook aanwezig. Ik vind het heel belangrijk dat de ouders met goed en vertrouwelijk  gevoel de deur uitgaan


Gastouder Nariman
uit Almere


Ik ben in 2012 voor het eerste als gastouder begonnen. Ik heb bij kinderdagverblijf, peuterspeelzalen en basisscholen als klassenonderwijs assistente  gewerkt. Ik heb de opleiding MBO niveau 3 gedaan. Ik heb de EHBO cursus gevolgd. Ik vind het heel belangrijk dat mijn gastkinderen zich prettige voelen waar zij/hij bevindt, daarnaast is veiligheid en structuur zeer van belang. Activiteiten dat ik leuk vind om met kinderen te doen zijn vooral spelletjes, bewegen, koken. Ook spelletjes waar je naar elkaar kunt luisteren en samen werken.  Ik heb een dag programma opgesteld hoe mijn dag er uit zou gaat zien.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.