Leeftijd gastouder

Niet ingevuld

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5,-

Flexibele opvang

Woonplaats

Leiden

LRK registratie

Locatie

Ik ben sinds 2012 gastouder. Via gem. diploma’s  gehaald en ben toen voor mij zelf begonnen. Voor dat ik gastouder ben geworden heb ik in de thuiszorg gewerkt. Mijn opleiding is mbo2+ extra cursus is ehbo. Zelf heb ik 3 dochters in de leeftijd van 11 ,6 en 1 jaar. Ik vind het belangrijk dat er respect voor elkaar is. De normen en waarde zijn zeker belangrijk hygiëne vind ik ook belangrijk. We gaan lekker 2x per dag naar buiten, puzzels maken knutselen plakken en lezen. Mijn dagritme is 8.00 vrij spelen, 9.30 wc fruit drinken naar buiten lopen naar de speeltuinen in de buurt, 11.30 wc moment handen wassen dan gaan we lunchen en de baby daarna naar bed. De oudere kinderen gaan een filmpje kijken daarna lezen of kleuren. Kleine kinderen uit bed en krijgen allemaal een tussendoortje. 15.00 uur gaan we naar buiten achter het huis. Meestal lekker een uurtje. Dan gaan we naar binnen. Handen wassen en dan nog even knutselen en lezen het laatste uurtje. Nu heb ik 4 kinderen in de leeftijd ban 1, 2 en 4 jaar. We hebben geen huisdieren. De woning is een gezinswoning. Onze buurt is een kindvriendelijk buurt. We hebben zelf een tuin waar we veel gebruik van maken en veel toestellen staan. In onze buurt zijn veel speeltuinen waar we ook elke dag heen gaan. We doen alles lopend. Verder hebben we veel speelgoed, boekjes en knutselspullen. Ook heb ik 2 ledikantjes 2 eet stoelen en een box. En een eethoekje voor de kinderen. Ik ben een gastouder die graag met de kinderen bezig is en veel naar buiten gaat.


Gastouder Naoual
uit Leiden


Ik ben sinds 2012 gastouder. Via gem. diploma's  gehaald en ben toen voor mij zelf begonnen. Voor dat ik gastouder ben geworden heb ik in de thuiszorg gewerkt. Mijn opleiding is mbo2+ extra cursus is ehbo. Zelf heb ik 3 dochters in de leeftijd van 11 ,6 en 1 jaar. Ik vind het belangrijk dat er respect voor elkaar is. De normen en waarde zijn zeker belangrijk hygiëne vind ik ook belangrijk.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

gastouderbureau

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.