Leeftijd gastouder

38 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 6.10

Flexibele opvang

Woonplaats

Zoetermeer

LRK registratie

Locatie

Hallo. Ik wil mijzelf alvast even voorstellen.

Ik ben Naomi (37) getrouwd met Joris. Wij zijn de trotse ouders van Joshua (9) en Ruby (7). Wij zijn een tweetalige gezin. “Engels gebruik je als iemand geen Nederlands verstaat, je kan toch Nederlands met Mama praten” aldus Joshua (tegen zijn zusje, die graag haar Engels wil oefenen). Ik ben 10 jaar geleden vanuit Engeland naar Nederlands verhuisd – voor de liefde. De eerste 8 jaar heb ik me vooral bezig gehouden met de opvoeding van mijn 2 kindjes en de Nederlandse taal te leren. Dit heb ik met enthousiasme bij PIËZO gedaan en ook heb ik daar vrijwilligerswerk als kinderoppas gedaan. Ik pas regelmatig op kinderen van vriendinnen. Ik hou van creatieve activiteiten, lezen en muziek. Ik ben zorgzaam, behulpzaam en tolerant.

Mijn achtergrond-

Ik ben de oudste van 8 kinderen. Mijn jongste broer is 17 jaar. Hier groeide mijn passie voor jongere kinderen. Ik hielp mijn moeder graag met de kleintjes. Ik ging pedagogie studeren en meteen aan het werk. Mijn diploma is door DUO erkend en gewaardeerd door IDW tot beroepsonderwijs niveau 3 (MBO). Ik werkte als au pair voor een gezin die 3 kindjes onder de 3 jaar hadden. Later heb ik o.a. bij een peuterspeelzaal gewerkt en op een school met kinderen tot 5 jaar. De leukste baan die ik had was samenwerken met een gastouder als haar assistent. Nu is mijn voorkeur om met kleine groepjes kinderen te werken. Je kan meer aandacht besteden aan elk kind en ze krijgen het gevoel van thuiszijn. Het was ook leuk om uitjes te doen naar bijv. bibliotheek en kinderboerderij. Ik heb 10 jaar ervaring op die werkplekken en veel ervaring thuis.

Wat ik kan jouw kindjes aanbieden-

We hebben een grote woonkamer die helemaal voor kinderen is ingericht (de salontafel wordt graag gebruikt als treintafel of bouwplaats voor duplo). We hebben een tuin en ook aardig wat keuze aan speeltuinen in de wijk. We hebben speelgoed voor alle leeftijden. Ik ben van 07.00uur -19.00uur open zijn ma t/m vr. Ik kan kinderen niet naar school brengen en ophalen. Ik vind een vast dagritme en gezond eten belangrijk voor kinderen. Ik vind het leuk om ze de wereld te laten ontdekken d.m.v. thema’s, en verzin leuke uitdagingen om te ontwikkelen. Ik stimuleer hun talenten. Ik zorg voor de volgende 6 onderwerpen – Taal: d.m.v. boeken kijken, muziek, enz. Lichamelijke ontwikkeling: d.m.v. bewegen, Persoonlijke, Sociale en Emotionele ontwikkeling: o.a. normen en warden, de wereld ontdekken: o.a. buiten gaan, boeken kijken, creatieve activiteiten, Creativiteit en Probleem oplossen en Rekenen: o.a. vormen, kleren, tellen, puzzel

Verder cursussen:

Vanaf 2023 studeer ik ook Opvoed/Kinder Coach

Vanaf 2022 Leer ik ook Nederlands gebarentaal.

S.E.N Supporting Children Learning English as an additional Language & Early Language Development

Makaton beginners workshop 1 t/m 4 : gebaren taal voor kinderen

Health & Nutrition

Observation, Assessment, & Planning

Training in the EYFS (Early Learning Foundation Stages) vanaf geboorte t/m 5


Gastouder Naomi
uit Zoetermeer


Heb je in 2023 een vervanger nodig voor je huidige gastouder (ma t/m vr) of zoek je een vaste plek op een vrijdag neem gerust contact op

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.