Ik ben gastouder Nancy uit Helmond

 

Over Ik ben gastouder Nancy uit Helmond

Beste ouders, Mijn naam is Nancy, en ik werk alweer 12 jaar als gastouder. Sta ook ingeschreven bij de kvk onder de naam; Ukkies Place. Heb zelf twee dochters van 13 en 15. PER AUGUSTUS, ga ik starten in de wijk Rijpelberg, dus mocht u daar wonen en opzoek zijn naar een gastouder maak dan gerust een afspraak. Heb veel ervaring, en genoeg referenties van andere ouders. Ik vind het leuk om vanalles te ondernemen met de kindjes.. Zo werk ik vaak met thema’s, Kerst, Pasen, en met Sinterklaas komen er al een aantal jaar wat pietjes op bezoek.

Meer lezen
Naam
Nancy
Leeftijd
0
Woonplaats
Helmond
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20180314
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 5
Beschikbaar vanaf
29/08/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Beste ouders, Mijn naam is Nancy, en ik werk alweer 12 jaar als gastouder. Sta ook ingeschreven bij de kvk onder de naam; Ukkies Place. Heb zelf twee dochters van 13 en 15. PER AUGUSTUS, ga ik starten in de wijk Rijpelberg, dus mocht u daar wonen en opzoek zijn naar een gastouder maak dan gerust een afspraak. Heb veel ervaring, en genoeg referenties van andere ouders. Ik vind het leuk om vanalles te ondernemen met de kindjes.. Zo werk ik vaak met thema’s, Kerst, Pasen, en met Sinterklaas komen er al een aantal jaar wat pietjes op bezoek. Knutselen,verven,buiten spelen, of gezellig een verhaaltje voorlezen… Ik ben vrij actief, en flexibel. Mocht u dit aanspreken, kom gerust langs! Ik krijg weer plaatsjes vrij, door dat ik ga verhuizen. Wie weet tot ziens! Mvg. Nancy  ( Ukkies Place)

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Nancy uit Helmond

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.