Leeftijd gastouder

42 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Rotterdam

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Nabila uit Rotterdam. Ik ben in 2008 begonnen als gastouder met de opvang van mijn neefjes en nichtjes. Voordat ik gastouder werd heb ik voor mijn opleiding stage gelopen bij een kinderdagverblijf maar dit beviel me niet, daarna ben ik voor mezelf begonnen. Als opleiding heb ik zorg en welzijn niveau 2 gedaan. Als extra cursus heb ik EHBO voor kinderen gedaan. Ik heb een man en twee kinderen, een jongen van 14 en een meisje van 10. Wat ik belangrijk vind in de opvang is dat de kinderen zich veilig en vertrouw voelen en dat ze het gezellig hebben. De activiteiten die ik met de kinderen doe hebben met de voorbereiding voor het basis onderwijs te maken, daarnaast spelen de kinderen veel buiten en als we dan weer binnen zijn gaan we knutselen, lezen of een spelletje doen. Mijn dagritme heeft ook weer veel te maken met de voorbereiding voor het basis onderwijs dus de eet- en drinkmomenten zijn in ieder geval vast. Op dit moment heb ik een tweeling van 2 in de opvang, dus ik heb plek genoeg voor meer kinderen. Ik heb geen huisdieren. Ik woon in een hoekwoning van een lage flat. De buurt waarin ik woon is kindvriendelijk, er komt alleen bestemmingsverkeer. Ik heb geen tuin maar wel een terras. Bij mij in de buurt zijn verschillende speeltuinen en een kinderboerderij waar we lopend binnen 5 minuten kunnen zijn. Ik maak heel soms gebruik van een auto, maar ik doe heel veel lopend. Ik heb de beschikking over een enkele- en dubbele kinderwagen, een ledikantje, campingbedje, een kinderstoel en een wipstoeltje. Ik ben een niet rokende gastouder, mijn man rookt wel maar nooit in huis


Gastouder Nabila
uit Rotterdam


Ik ben gastouder Nabila uit Rotterdam. Ik ben in 2008 begonnen als gastouder met de opvang van mijn neefjes en nichtjes.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.