Leeftijd gastouder

65 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 20

Flexibele opvang

Woonplaats

Halfweg

LRK registratie

Locatie

Hallo drukke ouder. Ik ben ook ooit een hele drukke ouder geweest die èn een tweeling had èn kostwinner was èn in de media werkte waar een veertigurige werkweek niet bestaat (maak er maar 50 van). Toch heb ik twee fijne jongens op de wereld gezet die goed terecht zijn gekomen. Werken in de media wil ik het laatste deel van mijn werkende bestaan niet meer. Die wereld klopt niet meer met wie ik wil zijn. Werken met kinderen kan ik doen zonder dat het mij geweld aandoet en het geeft me een fijne energie en ook het gevoel dat ik écht iets kan betekenen in niet alleen het jonge leven maar ook het leven dat op dit moment verantwoordelijk is voor dat jonge leven (de ouders). Het is fijn om te helpen. En dus moet het wel écht klikken met die ouders ;-). Ik heb afgelopen jaar mijn LRKP registratie gehaald en werk nu al twee volle dagen als Nanny in Haarlem bij een gezin met twee kids. Een jochie van 2 en een meisje van bijna 6. Ik zou er nog één dag bij kunnen doen. De dinsdag. Het allerleukste van Nanny zijn is dat ik – in tegenstelling met vroeger, toen ik zelf moeder was – de kinderen nu wèl mijn onverdeelde aandacht kan geven. Iets dat ik vroeger natuurlijk nooit kon want toen was er werk aan de winkel. Nu ìs het mijn werk en kan ik er veel meer echt voor die kindjes zijn en dat geeft echt enorm veel voldoening en is zelf helend. Ik teken met ze, knutselen, wandelen, spelen, voorlezen, muziek maken (piano) en lees voor als de beste. Ik spreek vloeiend Engels, Duits, Nederlands, Maastrichts ;-), een beetje Fries, een beetje Frans en een beetje Spaans. Ik hou erg van de natuur, dieren, buiten zijn. En er is een kind in mij dat nooit is overleden. Ik ben alleen niet goedkoop, omdat ik weet dat ik goed ben. Referenties beschikbaar indien nodig.


Gastouder Mylène
uit Halfweg


Hallo drukke ouder. Ik ben ook ooit die hele drukke ouder geweest - heb altijd in de media gewerkt - dus ik weet heel goed op welke plek jullie je bevinden: die fijne spagaat tussen er voor de kinderen willen zijn en brood op de plank moeten brengen. I've been there. Ik heb afgelopen jaar mijn LRKP registratie gehaald en werk nu al twee volle dagen als Nanny in Haarlem bij een gezin met twee kids. Ik zou er nog één dag bij kunnen doen. De dinsdag. Ik teken met ze, knutselen, wandelen, spelen, voorlezen, muziek maken (piano) en lees voor als de beste. Ik spreek vloeiend Engels, Duits, Nederlands, Maastrichts ;-), een beetje Fries, een beetje Frans en een beetje Spaans. Ik hou erg van de natuur, dieren, buiten zijn. En er is een kind in mij dat nooit is overleden. Ik ben alleen niet goedkoop, omdat ik weet dat ik goed ben. Referenties zijn beschikbaar indien nodig. O ja, ik ben de fitste 63-jarige die ik ken. Ik wandel (20 km als het moet), freedive (duiken zonder perslucht), rij motorfiets, rook niet en eet gezond.

Opvang bij gezin thuis

1-4 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.