Ik ben gastouder Monique uit Breda

 

Over Ik ben gastouder Monique uit Breda

Ik ben gastouder Monique uit Breda. Jaren geleden ben ik gastouder geweest, nu ben ik 1 jaar weer begonnen als gastouder.

Meer lezen
Naam
Monique
Leeftijd
43
Woonplaats
Breda
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20160736
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Nee
Uurtarief
€ 5
Beschikbaar vanaf
05/11/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik ben gastouder Monique uit Breda. Jaren geleden ben ik gastouder geweest, nu ben ik 1 jaar weer begonnen als gastouder. Ik ben bakker geweest, ik heb een eigen zaak gehad en jaren in een kledingzaak gewerkt. Ik heb de opleiding mbo gedaan. Ik heb de cursussen communicatie go, kiki, go academie gevolgd. Ik heb zelf een meisje van 14 jaar, een jongen van 12 jaar, een jongen van 2 jaar en een man. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich erg thuis voelen en op hun gemak en er kunnen zijn. Knutselen, naar buiten, erop uit; boodschappen doen, naar de speeltuin/kinderboerderij gaan doe ik met de kinderen. Mijn dagritme ziet er als volgt uit, vrij spelen, fruit/drinken, activiteit, lunch, slapen, drinken/eten, activiteit en eventueel warm eten. Ik heb 4 kinderen, van 6 maand tot 4 jaar op maandag 2 kids 5-7  jaar. Er zijn geen huisdieren. Ik woon in een eengezinswoning. Het is een kindvriendelijke buurt. Wij wonen in een woonerf. Ik heb een tuin waar ik gebruik van maak. Er is in de buurt een speeltuinen en een kinderboerderij. Ik maak gebruik van de kiddiebus (kar). Een ledikant, campingbedje, box, wipstoel, fietsjes, tractor is er aanwezig.

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Monique uit Breda

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.