Leeftijd gastouder

53 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Amersfoort

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Monique uit Amersfoort

Ik zal mij even voorstellen : ik ben Monique (1971) getrouwd met Janen samen hebben wij een dochter van 10 jaar. Ik ben sinds 1993 gastouder met heel veel plezier en liefde , ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt.

Ik bied kleinschalige huiselijke kinderopvang met een profesioneel tintje , dit uit zich in bijvoorbeeld in het vve progamma waar ik mee werk , dit is voorbereidend op het basisonderwijs , hier hoort ook beer kiki bij die aan al onze activiteiten deelneemt , zo mag kiki ook af en toe uit logeren bij mijn gastkinderen (als papa en of mama dit goed vinden). Ons hele huis is ingericht op kinderen zo hebben wij een extra speelkamer achter onze woonkamer , hier staan vele spellen en ontzettend veel speelgoed , ook mijn tuin is speciaal voor mijn gastkinderen in deze tuin is een speeltuin met onder andere een speelhuis, wip, speelhuis en een veilige reuze trampoline uiteraard met veiligheidsnet.

Aan speciale dagen zoals moeder/vaderdag besteden wij ook ontzettend veel aandacht , zodat de kinderen papa en of mama kunnen verwennen op deze speciale dag , ook verjaardagen worden bij mij als gastouder uitgebreid gevierd , uiteraard krijgen de kinderen dan ook een kadootje. Met het sinterklaasfeest komt sinterklaas met 4 zwarte pieten (looke a like van de tv) persoonlijk naar ons toe en maken wij van dit feest een heel groot feest , zo is er een kinderbuffet , kadootje maar ook sminckers om de kinderen te smincken , ook is er een fotograaf aanwezig om deze heugelijke dag vast te leggen , op deze dag zijn alle ouders maar ook grootouders van harte welkom.

Ik vind het belangrijk de vraagouders goed te informeren over wat er zo al op een opvangdag gebeurt , dus stuur ik de vraagouders een app met een verslag van de dag en een foto. Met mijn vierlingenbuggy gaan wij geregeld naar het bos. Ik ben een volledig gekwalificeerd gastouder dit betekend voor de vraagouder dat de kinderen in veilige handen zijn en dat ik jaarlijks gecontroleerd word. Ook bent uw hierdoor verzekerd van kinderopvangtoeslag van de belastingdienst.

Zowel mijn man Jan als ik zijn in het bezit van een bewijs van goed gedrag ( dit houdt in dat wij nog nooit met politie en justitie in aanraking zijn geweest), ook heb ik kinder ehbo en alle gastouderacademie certificaten. Ook beschik ik over referentie’s van vraagouders uit het verleden maar ook van het heden. Ook heb ik een speciale gastouderverzekering ( is verplicht voor gastouders). Mijn landelijk registratie nummer is 665859508 en ook ben ik calabris erkend. Zijn jullie nieuwsgierig geworden naar mij reageer dan op mijn profiel! Ook voor flexibele kinderopvang is er ruimte bij mij , alle uren op werkdagen en zaterdag zijn bespreekbaar evenals flexibele opvang!


Gastouder Monique
uit Amersfoort


Ik ben gastouder Monique uit Amersfoort Ik zal mij even voorstellen : ik ben Monique (1971) getrouwd met Janen samen hebben wij een dochter van 10 jaar. Ik ben sinds 1993 gastouder met heel veel plezier en liefde , ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt. Ik bied kleinschalige huiselijke kinderopvang met een profesioneel tintje , dit uit zich in bijvoorbeeld in het vve progamma waar ik mee werk , dit is voorbereidend op het basisonderwijs , hier hoort ook beer kiki bij die aan al onze activiteiten deelneemt , zo mag kiki ook af en toe uit logeren bij mijn gastkinderen (als papa en of mama dit goed vinden). Ons hele huis is ingericht op kinderen zo hebben wij een extra speelkamer achter onze woonkamer , hier staan vele spellen en ontzettend veel speelgoed , ook mijn tuin is speciaal voor mijn gastkinderen in deze tuin is een speeltuin met onder andere een speelhuis, wip, speelhuis en een veilige reuze trampoline uiteraard met veiligheidsnet.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Gastouder Monique

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.