Leeftijd gastouder

4 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Groningen

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Mirla uit Groningen. Ik ben in 2011 begonnen als gastouder, omdat ik het heel erg leuk vind om met kinderen te werken, dat was mijn droom. Ik heb Sectresse afgerond als back office ,bij kpn gewerkt, gemeente Groningen secretaresse, spw 3 afgerond , ehbo Pedagogigsch medewerker spw 3 Ehbo, brand cursus.  Ik heb zelf ook nog kinderen maar die zijn al uit huis, 2 meiden van 25 en 30, mijn neefje van 16 woont tijdelijk bij mij in huis totdat we een oplossing hebben gevonden, verder woont mijn man ook bij ons in huis. Ik vind het belangrijk dat de regels nagekomen worden, samen spelen en delen, ruzies onderling oplossen, als dat niet lukt grijp ik in, buiten spelen vind ik belangrijk, kunnen ze goed onwikkelen. Ik ga vaak met de kinderen knutselen, voetbal tafel, winkeltje spelen , buiten fietsen oop het plein, wandelen, verfen, lezen. S’ochtends om 10;00 fruit eten, 12;00 brood, ook fruit eten, voorlezen op de bank, zelfspelen .S’middigs lekker naaar buiten, eind van de dag koekje fruit en drinken is belangrijk, geen prik. Op dit moment heb ik 10 kinderen in de opvang, van verschillende leeftijden, de oudse is 9 de rest allemaal daar onder rond de 1 tm 4, er gaan er ook weer 2 weg. Ik heb geen huisdieren. Ik woon in een flat. De buurt is kindvriendelijk, veel speeltuinen. Ik heb alleen een balkon daarom ga ik voornamelijk veel naar buiten. Er is een kinderboedrerij en speeltuinen in de buurt. Ik doe alles lopend of met de auto. Ik heb een wandelwagen, ledikante, bed, komode, campingbedje enz.


Gastouder Mirla
uit Groningen


Ik ben gastouder Mirla uit Groningen. Ik ben in 2011 begonnen als gastouder, omdat ik het heel erg leuk vind om met kinderen te werken, dat was mijn droom. Ik heb Sectresse afgerond als back office ,bij kpn gewerkt, gemeente Groningen secretaresse, spw 3 afgerond , ehbo Pedagogigsch medewerker spw 3 Ehbo, brand cursus.  Ik heb zelf ook nog kinderen maar die zijn al uit huis, 2 meiden van 25 en 30, mijn neefje van 16 woont tijdelijk bij mij in huis totdat we een oplossing hebben gevonden, verder woont mijn man ook bij ons in huis.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.