Ik ben gastouder Miriam uit Vleuten

 

Over Ik ben gastouder Miriam uit Vleuten

Ik ben gastouder Miriam uit Vleuten. Ik ben ongeveer 4 jaar geleden begonnen als gastouder. In principe was de bedoeling om mijn eigen kleinkinderen op te kunnen vangen. Hiervoor heb ik administratief werk gedaan. Ik heb de opleiding MBO 2 gevolgd. Ik heb de cursussen Counselling en Coaching gedaan.

Meer lezen
Naam
Miriam
Leeftijd
0
Woonplaats
Vleuten
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20180029
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 5
Beschikbaar vanaf
11/10/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik ben gastouder Miriam uit Vleuten. Ik ben ongeveer 4 jaar geleden begonnen als gastouder. In principe was de bedoeling om mijn eigen kleinkinderen op te kunnen vangen. Hiervoor heb ik administratief werk gedaan. Ik heb de opleiding MBO 2 gevolgd. Ik heb de cursussen Counselling en Coaching gedaan. Ik heb zelf 3 kinderen waarvan 2 nog thuis wonen bij mij en mijn man. De jongste is 19 jaar. Een gezond klimaat waar de kinderen in alle vrijheid mogen opgroeien vind ik belangrijk. Zingen, dansen, verhaaltjes voorlezen en heel veel knutselen vind ik leuk om te doen met de kinderen. Ik heb een dagritme.  Op het moment heb ik 4 kinderen, 1 van 0 jaar, 2 van 2 jaar en 1 van bijna 4. Die van bijna 4 gaat in maart naar school. Ik heb een hondje. Hij loopt vrij in huis maar is meestal in zijn mandje op de gang. De kinderen vinden hem geweldig. Ik woon in een eengezinswoning. Het is een rustige en kindvriendelijke buurt. Ik heb een tuin waar ik gebruik van maak. Er zijn in de buurt speeltuintjes en een kinderboerderij waar ik met kindjes naar toe ga. Ik gebruik de bakfiets en auto. Alles is aanwezig wat nodig is. Mijn uurtarief van €6,00 staat vast en is niet onderhandelbaar.

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Miriam uit Vleuten

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.