Leeftijd gastouder

37 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 20

Flexibele opvang

Woonplaats

Fijnaart

LRK registratie

Locatie

Hallo papa’s en mama’s,

Zijn jullie op zoek naar een betrouwbare, ervaren en vaste nanny? Zoek dan niet verder want ik ben op zoek naar jullie! Al 20 jaar verzorg ik kinderen in de leeftijden van 0 tm 12 jaar en inmiddels heb ik zelf een zoontje van 4,5 jaar oud. Werken met kinderen is voor mij niet alleen werk, maar ook een passie. Daarom zoek ik gastkindjes waarbij ik hulp en ondersteuning kan bieden in het opvoeden, maar er natuurlijk ook gewoon elke dag weer een feestje van kan maken! Spelen, knutselen, spelletjes doen, boekjes lezen, liedjes zingen, puzzelen, muziek maken, hutten bouwen, erop uit naar speeltuin, park of kinderboerderij zijn allemaal activiteiten die o.a. tot de mogelijkheden behoren. Ik hou van een actieve dagplanning met zowel aandacht voor de grove als de fijne motoriek in goede verhouding met de juiste rustmomenten. Ik ben in het bezit van o.a. een Certificaat Goed Gastouderschap, EHBO voor kinderen, VOG en ik sta in het LRK en PRK.

-voor 24 tot 40 uur per week (3 dagen is maximaal toegestaan ivm dienstverlening aan huis dus zoek ik 2 gezinnen)
-09:00-18:00 (vanaf 14:00 uur ’s middags beschikbaar ben na overleg, ivm opvang eigen zoontje wat dan eerst geregeld moet worden)
-In de buurt van Fijnaart.
-Per direct beschikbaar.
-Voor een gezin welke voor langere periode op zoek is.

Klinkt dit interessant voor u en wilt u meer informatie neemt u dan contact met mij op.

Met vriendelijke groeten,

Mireille


Gastouder Mireille
uit Fijnaart


Hallo papa's en mama's, Zijn jullie op zoek naar een betrouwbare, ervaren en vaste nanny? Zoek dan niet verder want ik ben op zoek naar jullie! Al 20 jaar verzorg ik kinderen in de leeftijden van 0 tm 12 jaar en inmiddels heb ik zelf een zoontje van 4,5 jaar oud. Werken met kinderen is voor mij niet alleen werk, maar ook een passie. Daarom zoek ik gastkindjes waarbij ik hulp en ondersteuning kan bieden in het opvoeden, maar er natuurlijk ook gewoon elke dag weer een feestje van kan maken! Spelen, knutselen, spelletjes doen, boekjes lezen, liedjes zingen, puzzelen, muziek maken, hutten bouwen, erop uit naar speeltuin, park of kinderboerderij zijn allemaal activiteiten die o.a. tot de mogelijkheden behoren. Ik hou van een actieve dagplanning met zowel aandacht voor de grove als de fijne motoriek in goede verhouding met de juiste rustmomenten. Ik ben in het bezit van o.a. een Certificaat Goed Gastouderschap, EHBO voor kinderen, VOG en ik sta in het LRK en PRK. -voor 24 tot 40 uur per week (3 dagen is maximaal toegestaan ivm dienstverlening aan huis dus zoek ik 2 gezinnen) -09:00-18:00 (vanaf 14:00 uur 's middags beschikbaar ben na overleg, ivm opvang eigen zoontje wat dan eerst geregeld moet worden) -In de buurt van Fijnaart. -Per direct beschikbaar. -Voor een gezin welke voor langere periode op zoek is. Klinkt dit interessant voor u en wilt u meer informatie neemt u dan contact met mij op. Met vriendelijke groeten, Mireille

Opvang bij gezin thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.