Leeftijd gastouder

4 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Woerden

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Miranda uit Woerden. Sinds vorig jaar september ben ik begonnen bij een gezin thuis. En sinds augustus ben ik ook begonnen bij mijn eigen huis. Ik heb hiervoor veel opgepast bij gezinnen en gewerkt in de zorg. Ik heb een MBO opleiding gevolgd helpende zorg.  Hiervan heb ik mijn diploma van behaald. Ik heb de cursus baby yoga gevold en de benodigde EHBO cursus. Ik heb geen kinderen. Wat ik belangrijk vind tijdens de opvang is dat de kinderen zich kunnen ontwikkelen. Dit stimuleer ik ook. Daarbij probeer ik ook rust en regelmaat te creëren voor de kinderen. Ik vind het ook zeker belangrijk dat de kinderen zich lekker op hun gemak voelen. Ik vind het erg leuk om met de kinderen te gaan koken en bakken of te gaan knutselen. Als het weer een beetje mee zit ga ik ook graag naar buiten. Ik heb altijd wel een standaard dagritme zoals met de eet tijden maar qua activiteiten wisselt het per dag. Ik heb dit moment 3 kinderen waarbij ik bij mijn eigen huis oppas en 2 kindjes waarbij de opvang bij hun thuis is. Ik heb twee konijnen die staan buiten. Ik heb ook een vijver met vissen daar om heen staat een groot hek. De kinderen komen daar ook nooit in de buurt. Ik woon in een rijtjeshuis. Het is een kindvriendelijke buurt. Ik maak gebruik van de tuin. Er zijn verschillende speeltuintjes in de buurt en een kinderboerderij. Ik maak gebruik van een fiets of het openbaar vervoer. Ik heb eigenlijk alle materialen tot mijn beschikking voor de leeftijdscategorieën zoals een box, ledikantje, wandelwagen, kinderstoel etc. Ik ben een gastouder die het erg leuk vind om gezamenlijk activiteiten te doen. Zoals te gaan bakken of te gaan knutselen. Ik stimuleer de ontwikkeling door veel boekjes te lezen, te zingen, veel te praten met de kinderen, zelfredzaamheid zoveel mogelijk te ondersteunen, etc.


Gastouder Miranda
uit Woerden


Ik ben gastouder Miranda uit Woerden. Sinds vorig jaar september ben ik begonnen bij een gezin thuis. En sinds augustus ben ik ook begonnen bij mijn eigen huis. Ik heb hiervoor veel opgepast bij gezinnen en gewerkt in de zorg. Ik heb een MBO opleiding gevolgd helpende zorg.  Hiervan heb ik mijn diploma van behaald. Ik heb de cursus baby yoga gevold en de benodigde EHBO cursus.

Zowel opvang bij gezin als gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.