Leeftijd gastouder

38 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 7.80

Flexibele opvang

Woonplaats

Ede

LRK registratie

Locatie

Graag stel ik mezelf even voor: Ik ben Miranda Bos – Van den Broek. Ziet u de oorsprong van de opvangnaam al? 🙂

Wie ben ik?

Sinds 2013 ben ik gastouder. Eerst bij mij thuis (in Nijmegen) een jaartje, maar al snel naar de kindjes toe. Ik heb vele jaren gewerkt als nanny bij de kindjes thuis (en doe dat nog) en heb daarbij diverse gezinnen geholpen in de zorg voor de kinderen en ook een beetje in het huishouden draaiende te houden.

Ik ben iemand die omschreven wordt als lief, flexibel en een harde werker.

Ik heb diverse diploma’s om kindjes te ondersteunen in hun opvoeding en leven en maak daar ook echt werk van! Van helpende zorg en welzijn, EHBO tot diverse workshops en opleidingen op de gast -en kinderopvang. Ik pas deze kennis graag toe in de opvang.

Wanneer zijn we open?

Op dit moment is de opvang open op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag

Voor actuele openingsmomenten en beschikbaarheden verwijs ik u graag door naar ‘beschikbaarheid’ op mijn website. www.Bosbroekies.nl

Gastgezin:

Ik ben op 4 april 2019 getrouwd met Arnout Bos. Hij werkt bij Plantion in de vroege uurtjes en is zelfstandige in de multimedia en is fietscourier bij thuisbezorgd.

Hij is erg betrokken bij de opvang. In principe voer ik de opvang alleen, maar wanneer hij thuis is en ik even een extra handje nodig heb, is hij ook echt niet beroerd om even te helpen. Hij is ook in het bezit van een VOG verklaring dat continue gescreend wordt.

Op 7 juli 2021 is onze dochter Anouk geboren. Anouk zal tijdens de opvang meestal ook aanwezig zijn. Ons streven is uw kindje net zo veel aandacht en zorg te geven als onze eigen dochter. Ze mogen gezellig, samen en gezond de wereld ontdekken.

Ook woont 1 kat bij de Bosbroekies. Muddy (langharige zwart-wit-bruine kat) een lieve kat die haar eigen karakter heeft. Ze heeft vrij toegang naar buiten door het kattenluik en heeft voldoende plekjes om zich terug te trekken. Verder laten wij de kinderen alleen met de kat als we dit vertrouwen. Anders blijven wij in de buurt. We leren de kat en de kinderen om harmonieus met elkaar om te gaan.


Gastouder Miranda
uit Ede


Ontdek wie je wilt worden! Iedereen mag zichzelf zijn met zijn/haar eigen gevoelens. Een plek waar je graag komt en waar je je gewaardeerd voelt om wie je bent. Ik werk intuïtief. Naast het grotendeels vaste ritme probeer ik ook te kijken wat de kindjes nodig hebben en pas m’n dagritme daarop aan. Voor meer info: www.bosbroekies.nl/gastouderopvang

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.