Ik ben gastouder Minaida uit Rotterdam

 

Over Ik ben gastouder Minaida uit Rotterdam

Ik ben gastouder Minaida uit Rotterdam. In augustus 2008 ben ik begonnen als gastouder. Hiervoor werkte ik in de gehandicapte zorg. Ik heb de opleiding helpende zorg & welzijn gedaan. Ik heb de cursussen EHBO en medicatie module gedaan. Ik heb 2 dochters van 23 en 11 en een man. Ik woon met mijn dochter van 11 en mijn man. Ik vind veiligheid en overzicht belangrijk tijdens de opvang. Tijdens de opvang zingen we liedjes en dansen we.

Meer lezen
Naam
Minaida
Leeftijd
0
Woonplaats
Rotterdam
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20180983
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 5
Beschikbaar vanaf
01/10/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik ben gastouder Minaida uit Rotterdam. In augustus 2008 ben ik begonnen als gastouder. Hiervoor werkte ik in de gehandicapte zorg. Ik heb de opleiding helpende zorg & welzijn gedaan. Ik heb de cursussen EHBO en medicatie module gedaan. Ik heb 2 dochters van 23 en 11 en een man. Ik woon met mijn dochter van 11 en mijn man. Ik vind veiligheid en overzicht belangrijk tijdens de opvang. Tijdens de opvang zingen we liedjes en dansen we. Het is erg wisselend en het hangt af van de leeftijd van de kinderen wat we doen. Ik heb 6 kinderen in de opvang van 12 en 11 maanden, 1 jaar, 2 van 2 jaar en 4 maanden. Ik heb geen huisdieren. Ik woon in een rijtjeshuis. Ik woon dicht bij de stad. Ik heb geen tuin. Ik woon erg centraal bij de leuke activiteiten. Ik maak gebruik van de auto. Ik heb een wandelwagen en een ledikant.

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Minaida uit Rotterdam

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.