Leeftijd gastouder

38 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 6.25

Flexibele opvang

Woonplaats

Zeewolde

LRK registratie

Locatie
Samen met de ontzettende leuke en ondernemende knuffel Aap leren de kinderen spelenderwijs en worden ze alvast een klein beetje voorbereid op het naar school gaan. Kinderen leren steeds jonger en steeds sneller.
Aap is de beste vriend van elk kind bij de opvang. Aap is een vrolijk vriendje dat zich op een speelse manier op de sociaal – emotionele, de motorische, de cognitieve en de zintuigelijke ontwikkelingen van kinderen richt.
Het programma is goed in het dagprogramma in te passen. Zo kunnen er tijdens het eten, verschonen en (buiten) spelen al activiteiten worden gedaan. De eigen inbreng van de kinderen is hierbij erg belangrijk.
De activiteiten bevatten veel mogelijkheden voor interactie en communicatie tussen Michelle, de kinderen en tussen de kinderen onderling. Hier leren kinderen veel van.
De ouders ontvangen bij elk thema een aparte ouderbrief, zodat ook de ouders weten waar we in die periode mee bezig zijn. Zo kunnen de ouders thuis ook inspelen op het thema en weet de ouder bijvoorbeeld welk liedje en versje het kind heeft geleerd.

Gastouder Michelle
uit Zeewolde


Mijn naam is Michelle (1985), getrouwd met mijn jeugdliefde Danny (1984) en trotse moeder van Olivier (2011) en Pepijn (2020). Samen vormen ze een liefdevol gezin.
In de afgelopen jaren heb ik bij verschillende organisaties in de kinderopvang mogen werken als onder andere leidinggevende. Ook ben ik vier jaar werkzaam geweest in het basisonderwijs. Sinds 2019 ben ik een geregistreerde gastouder en heb ik twee een half jaar lang een zeer goed lopende gastouderopvang gehad in Almere. Hier heb ik waardevolle ervaringen opgedaan, zoals het intensief begeleiden van een groep jonge kinderen, het opbouwen van de band met de kinderen en de ouders.
Het bieden van een veilig en vertrouwde omgeving waarin het kind zich optimaal kan ontwikkelen is mijn streven en voorrecht om te mogen waarmaken.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.