Ik ben gastouder Meriam uit Den Bosch

 

Over Ik ben gastouder Meriam uit Den Bosch

Ik ben gastouder Meriam uit Den Bosch.  Ik ben 50 jaar. Ik ben moeder van een dochter en oma van 2 heerlijke kleinkinderen kinderen die mij altijd hebben bezig gehouden.

Meer lezen
Naam
Meriam
Leeftijd
53
Woonplaats
Den Bosch
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20161004
Opvang
Opvang bij gezin thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 5
Beschikbaar vanaf
12/01/2016
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik ben gastouder Meriam uit Den Bosch.  Ik ben 50 jaar. Ik ben moeder van een dochter en oma van 2 heerlijke kleinkinderen kinderen die mij altijd hebben bezig gehouden. Toen ik 16 was ging ik al op snuffelstage op een peuterspeelzaal. Het heeft me nooit  los gelaten. Ik ben altijd bezig geweest met kinderen, overblijfmoeder, hulp moeder op de bassisschool. Toen mijn dochter wat ouder werd ben ik de opleiding spw 3 gaan doen. Ik ben gaan stage  lopen op een peuterspeelzaal en kdv. Na mijn opleiding meteen aan de slag gegaan op een kdv. Daar heb ik 10 jaar gewerkt met veel plezier. Sinds 2 jaar ben ik werkzaam als gastouder en dat bevalt me prima. Wat ik belangrijk vind in het werken met kinderen is, vertrouwen, eerlijkheid, continuiteit, open houding, meedenken, advies geven, inspraak van de kinderen, ontwikkeling van de kinderen en het ontplooien van hun creativiteit. Maar het allerbelangrijkste vind ik dat de kinderen een leuke fijne tijd met mij hebben vol aandacht en liefde.

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Meriam uit Den Bosch

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.