Leeftijd gastouder

32 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 6.50

Flexibele opvang

Woonplaats

Den Haag

LRK registratie

Locatie

Mijn naam is Melvina, 30 jaar en ik ben gek op kids. Altijd al geweest maar toen ik op mijn zeventiende tante werd groeide mijn liefde voor kinderen nog meer. Inmiddels ben ik tante van 6 neefjes en nichtjes en heb ik het voorrecht bonusmoeder te zijn. Mijn grootste droom is een kindje van mijzelf, die droom hoop ik snel te mogen verwezenlijken.

Uw kind vindt in mijn gastouderopvang een tweede thuis waarin ik hen warmte, geborgenheid rust en stabiliteit bied.

Ik ben communicatief vaardig en vind het gezellig om met kinderen op hun niveau te babbelen. Zodat ik hen beter leer kennen én ze meteen hun woordenschat uitbreiden en spraak ontwikkelen. Met diezelfde reden lees ik meerdere boekjes per dag voor of kijk ik met de allerkleinsten plaatjes.

Onder mijn begeleiding bevorder ik de zelfstandigheid van de kinderen door hen te leren hoe ze zich bijvoorbeeld zelf kunnen aankleden en hun schoenen en jas aan kunnen trekken. Maar ook hoe ze zelf een boterham kunnen smeren als ze hier aan toe zijn of  even zelfstandig kunnen spelen.

Sociale vaardigheden zijn van belang voor ieder kind, door samen te spelen en op een goede manier voor jezelf of een ander op te komen ontwikkelen de kinderen deze vaardigheden. Ik begeleid hen hier in en kijk per kind welke vaardigheden nog wat extra aandacht mogen hebben. Zodat ze tegen de tijd dat ze naar school zijn de gewenste sociale vaardigheden bezitten voor in de kleuterklas.

Buiten zijn is voor ieder mens gezond. Daarom ga ik elke dag met de kids naar buiten mits het weer het toelaat. Het Zuiderpark ligt bij mij om de hoek wat een ideale plek is om lekker te spelen en te wandelen met de kinderen. Maar ook achter de gastouderopvang is er een binnentuin waar we kunnen voetballen of andere buitenspelletjes kunnen doen.

Spelen is belangrijk, ik biedt educatief speelgoed aan voor elke leeftijd.

We zijn elke week wel aan het knutselen of verven om ook onze creativiteit te ontwikkelen. Zingen en dansen doen we dagelijks

Ik sta open voor speelideeën van de kinderen en stimuleer rollenspelen om de fantasie te prikkelen. Denk aan winkeltje spelen of restaurantje.

Binnen mijn gastouderopvang kijk ik naar uw kind als individu. Elk kind is anders. Uw kind zal liefdevol verzorgd worden bij Gastouderopvang Rainbow Figaroa en ook voor u als ouder is er ruimte voor vragen en opmerkingen.

Bent u nog opzoek naar een passende opvang voor uw kind(eren) twijfel niet en neem meteen contact met mij op voor een kennismakingsgesprek. U bent meer dan welkom.


Gastouder Melvina
uit Den Haag


Mijn naam is Melvina, 30 jaar en ik ben gek op kids. Altijd al geweest maar toen ik op mijn zeventiende tante werd groeide mijn liefde voor kinderen nog meer. Inmiddels ben ik tante van 6 neefjes en nichtjes en heb ik het voorrecht bonusmoeder te zijn. Mijn grootste droom is een kindje van mijzelf, die droom hoop ik snel te mogen verwezenlijken.

Opvang bij gezin thuis

0-1 jaar 1-4 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.