Ik ben gastouder Maureen uit Almere

 

Over Ik ben gastouder Maureen uit Almere

Mijn naam is Maureen, ik ben getrouwd en moeder van twee rustige, lieve tieners. Sinds 2012 werk ik als gastouder, voor kinderen van alle leeftijden. Het belangrijkste uitgangspunt in ons huishouden is dat iedereen zich (emotioneel) veilig en welkom voelt. De kinderen krijgen de ruimte om zich te ontwikkelen, zowel bij het binnen als bij het buiten spelen. Om een voorbeeld te geven van de activiteiten: lezen en zingen met de peuters, letters en cijfers oefenen met de kleuters en spelletjes doen met de grotere kinderen (bijv. Mikado, Hallie Gallie of Super Mario op de Wii). Maar ze kunnen ook rustig op de bank een boek lezen of puzzelen. We wonen in een kindvriendelijke omgeving en hebben een gesloten achtertuin met een speelveldje direct daarachter. Op droge dagen kunnen de kinderen er klauteren, skelteren, voetballen enzovoort. We gaan ook wel eens naar de kinderboerderij of de eendjes voeren. U bent bij ons van harte welkom, neem gerust contact op om kennis te maken.

Meer lezen
Naam
Maureen
Leeftijd
43
Woonplaats
Almere
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20170584
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 5.75
Beschikbaar vanaf
07/07/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik ben gastouder Maureen uit Almere, ik ben getrouwd en heb twee kinderen van 16 en 19.

Ik heb een commerciële achtergrond en deed voorheen commercieel administratief werk vanuit huis, omdat ik dit goed kon combineren met de zorg voor mijn gezin. Daarvoor werkte ik op kantoor, onder meer bij een bank als assistent manager. Ik heb de opleiding Commerciële Dienstverlening gedaan. Ik ben sinds 2012 gediplomeerd en geregistreerd gastouder en heb mijn EHBO certificaat.

Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich (emotioneel) veilig voelen en dat ze duidelijke richtlijnen krijgen waarbinnen ze zich kunnen bewegen. We spelen veel samen buiten en gaan soms naar de kinderboerderij. We knutselen graag, doen een spelletje of maken een puzzel. Ik vind het ook belangrijk dat de oudere kinderen leren zichzelf af en toe te vermaken en stimuleer dit. Ook omdat ik een aantal dreumesjes in de opvang heb en deze hun aandacht nodig hebben. Rond 9.00 is meestal iedereen binnen, Rond 10 uur gaan we fruit eten en daarna gaan de kleinsten van 11 tot ongeveer 13.00 een dutje doen. Om 14.00 begint de schoolronde. De kleinsten gaan gewoon mee. Als we terug zijn eten we een broodje en kunnen de kinderen lekker spelen of gaan we een activiteit doen. Later krijgen de kinderen nog een tussendoortje. Op het moment heb ik, verdeeld over verschillende dagen, 11 oppaskinderen. Ze variëren van leeftijd van 1 tot 10 jaar.

Ik woon in een eengezinswoning in een rustige buurt. Ik heb een tuin met direct erachter een speelveld. Er zijn speeltuintjes in de omgeving en een kinderboerderij.

Ik heb de beschikking over een auto. Ik heb campingbedjes, een tweelingwandelwagen, een buggy en autostoeltjes. Indien nodig is het eventueel mogelijk dat kinderen mee eten (dit in overleg en alleen na 18.00).

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Maureen uit Almere

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.