Leeftijd gastouder

48 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5.75

Flexibele opvang

Woonplaats

Almere

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Maureen uit Almere, ik ben getrouwd en heb twee kinderen van 16 en 19.

Ik heb een commerciële achtergrond en deed voorheen commercieel administratief werk vanuit huis, omdat ik dit goed kon combineren met de zorg voor mijn gezin. Daarvoor werkte ik op kantoor, onder meer bij een bank als assistent manager. Ik heb de opleiding Commerciële Dienstverlening gedaan. Ik ben sinds 2012 gediplomeerd en geregistreerd gastouder en heb mijn EHBO certificaat.

Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich (emotioneel) veilig voelen en dat ze duidelijke richtlijnen krijgen waarbinnen ze zich kunnen bewegen. We spelen veel samen buiten en gaan soms naar de kinderboerderij. We knutselen graag, doen een spelletje of maken een puzzel. Ik vind het ook belangrijk dat de oudere kinderen leren zichzelf af en toe te vermaken en stimuleer dit. Ook omdat ik een aantal dreumesjes in de opvang heb en deze hun aandacht nodig hebben. Rond 9.00 is meestal iedereen binnen, Rond 10 uur gaan we fruit eten en daarna gaan de kleinsten van 11 tot ongeveer 13.00 een dutje doen. Om 14.00 begint de schoolronde. De kleinsten gaan gewoon mee. Als we terug zijn eten we een broodje en kunnen de kinderen lekker spelen of gaan we een activiteit doen. Later krijgen de kinderen nog een tussendoortje. Op het moment heb ik, verdeeld over verschillende dagen, 11 oppaskinderen. Ze variëren van leeftijd van 1 tot 10 jaar.

Ik woon in een eengezinswoning in een rustige buurt. Ik heb een tuin met direct erachter een speelveld. Er zijn speeltuintjes in de omgeving en een kinderboerderij.

Ik heb de beschikking over een auto. Ik heb campingbedjes, een tweelingwandelwagen, een buggy en autostoeltjes. Indien nodig is het eventueel mogelijk dat kinderen mee eten (dit in overleg en alleen na 18.00).


Gastouder Maureen
uit Almere


Mijn naam is Maureen, ik ben getrouwd en moeder van twee rustige, lieve tieners. Sinds 2012 werk ik als gastouder, voor kinderen van alle leeftijden. Het belangrijkste uitgangspunt in ons huishouden is dat iedereen zich (emotioneel) veilig en welkom voelt. De kinderen krijgen de ruimte om zich te ontwikkelen, zowel bij het binnen als bij het buiten spelen. Om een voorbeeld te geven van de activiteiten: lezen en zingen met de peuters, letters en cijfers oefenen met de kleuters en spelletjes doen met de grotere kinderen (bijv. Mikado, Hallie Gallie of Super Mario op de Wii). Maar ze kunnen ook rustig op de bank een boek lezen of puzzelen. We wonen in een kindvriendelijke omgeving en hebben een gesloten achtertuin met een speelveldje direct daarachter. Op droge dagen kunnen de kinderen er klauteren, skelteren, voetballen enzovoort. We gaan ook wel eens naar de kinderboerderij of de eendjes voeren. U bent bij ons van harte welkom, neem gerust contact op om kennis te maken.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.