Leeftijd gastouder

38 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5.50

Flexibele opvang

Woonplaats

Hengevelde

LRK registratie

Locatie

Mijn droom om met kinderen te werken is met mijn werk als gastouder uitgekomen. Ik ben blij te mogen vertellen dat ik nu een heerlijke ruimte heb naast de woning waar de kinderen heerlijk kunnen spelen, groeien en ontdekken. Met volop (uitdagend) speelgoed voor alle leeftijden en interesses  en ook fijne meubels als een (hoek)bank waar we gezellig een broodje/fruit/groenten oid eten en drinken, knutselen of een gezelschapspelletje spelen, een hoge en grondbox, tripp trapp stoelen, een wipper etc. Aangrenzend is er een fijne tuin waar ook gespeeld kan worden l. tevens heb ook een slaapkamer speciaal ingericht voor de kinderen die overdag (nog) slapen. Ik vind het fijn om kinderen van verschillende leeftijden in een groep te hebben zodat de kleintjes kunnen leren van de groten en de groten leren rekening houden met kleinere kinderen.  Daarom bied ik ook gastouderopvang vanaf 3 maand tot ongeveer 12 jaar oud. Ook bied ik de mogelijkheid aan een plek te reserveren (bij zwangerschap.) Mochten jullie na het lezen van dit verhaal nieuwsgierig zijn geworden, dan maken we snel een afspraak en wie weet kunnen we dan iets voor elkaar betekenen.


Gastouder Marlou
uit Hengevelde


Lieve (aanstaande) papa's en mama's ik ben gastouder sinds 2012, eerst deeltijd, toen bij een gezin aan huis en bij mij thuis en ik heb sinds 2022 een heerlijke nieuwe opvangruimte waar ik fulltime kinderen bij mij thuis kan opvangen, voor zowel dagopvang (van baby tot 4 jaar als bso opvang vanaf 4 jaar) Momenteel heb ik nog een paar plekjes vrij op verschillende dagen. Ik laat graag de mooie ruimte aan jullie zien en dan bespreken we alle mogelijkheden.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.