Leeftijd gastouder

47 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 14

Flexibele opvang

Woonplaats

Tolbert

LRK registratie

Locatie

Mijn naam is Marleen en inmiddels werk ik al 18 jaar als gastouder. Ik heb in het begin kindjes bij mij thuis opgevangen, maar ik werk momenteel met veel plezier bij de vraagouder thuis. Tevens heb ik ook op diverse kinderdagverblijven/ peuterspeelzalen gewerkt tijdens mijn stage voor de mbo opleiding Sociaal pedagogisch medewerker.
Ik vind het werken met kinderen het leukste wat er is.
Alle dagen zijn anders en kinderen kunnen zo verrassend zijn. Ik vind het belangrijk om kinderen positieve aandacht te geven en om duidelijke grenzen te stellen wat wel en niet mag. Ik vind het belangrijk dat het kindje zich veilig voelt bij mij. Ook respect voor een ander tonen vind ik erg belangrijk.Ik vind het erg leuk om met de kinderen naar buiten te gaan en om creatief met ze bezig te zijn of andere leuke dingen met ze te doen zoals voorlezen, spelletjes duplo,tenten bouwen,zingen en dansen, etc.
Verder vind ik het belangrijk mij zoveel mogelijk aan te sluiten op de wensen van de ouders, en hierover ook goed te overleggen.Ik ben in het bezit van rijbewijs en auto.


Gastouder Marleen
uit Tolbert


Zoek je een rustige lieve nette nanny voor een aantal dagdelen in de week? Misschien kunnen we wat voor elkaar betekenen...Mijn naam is Marleen en inmiddels werk ik al 20 jaar als gastouder/ nanny. Ik heb in het begin kindjes bij mij thuis opgevangen, maar ik werk momenteel met veel plezier bij de vraagouder thuis. Tevens heb ik ook op diverse kinderdagverblijven/ peuterspeelzalen gewerkt. Ik vind het werken met kinderen het leukste wat er is. Kinderen kunnen zo verrassend zijn! Ik vind het belangrijk om kinderen positieve aandacht te geven en om duidelijke grenzen te stellen wat wel en niet mag. Ik vind het belangrijk dat het kindje zich veilig voelt bij mij. Ook respect voor een ander tonen vind ik erg belangrijk.Ik vind het erg leuk om met de kinderen naar buiten te gaan en om creatief met ze bezig te zijn of andere leuke dingen met ze te ondernemen. Verder vind ik het belangrijk mij zoveel mogelijk aan te sluiten op de wensen van de ouders, en hierover ook goed te overleggen. Ik ben 45 jaar, getrouwd, en samen zijn wij trotse ouders van 3 kids in de leeftijd van 23, 20, en 16 jaa.Ik ben in het bezit van alle benodigde papieren, rijbewijs en auto, EHBO en VOG.

Opvang bij gezin thuis

0-1 jaar 1-4 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.