Leeftijd gastouder

46 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5.75

Flexibele opvang

Woonplaats

Deventer

LRK registratie

Locatie

Even Voorstellen

Mijn naam is Marjan Purnama-Snijders, getrouwd met mijn lieve man Rudy, en samen zijn wij de trotse ouders van 2 lieve zoontjes.

Inmiddels ben ik alweer bijna 8 jaar geregistreerd gastouder en ben ik inmiddels in het bezit van alle MBO 3 diploma’s met specialisatie gastouderopvang en EHBO voor kinderen. Ook beschik ik over certificaten om voorschools educatie programma Kiki en vve Piramide te geven en ben ik bevoegd en gecertificeerd om stagiares op te leiden in de kinderopvang.

Wij wonen in een ruime eengezinswoning met een grote afgesloten tuin in een prachtige omgeving van colmschate. Ons huis staat in een rustige straat waar voornamelijk bestemmingsverkeer komt. Aan de overkant van ons huis staat een grote speeltuin met schommels, glijbaan, klimtoren, wipwap, duikelrek, tafeltennistafel, voetbalveld, skatebaan, basketbalveld en grenst ons huis aan een groot park waar heerlijk gewandeld kan worden. In de lente/zomer wandelen er een hele grote kudde schapen waar wij regelmatig heen gaan. Dus uw kinderen kunnen onder begeleiding naar harte lust buiten spelen. Daarnaast is er voldoende binnen en buiten speelgoed aanwezig.

Aktiviteiten zoals buiten spelen, knutselen, voorlezen zullen elke dag in de dagplanning voorkomen en daarbij proberen wij zoveel mogelijk aan de hand van een Kiki of piramide thema te werken. Een voorbeeld van een thema is bijvoorbeeld: vakantie en boerderij dieren.

Ik wil kinderen graag een veilige en betrouwbare plek aanbieden waar ze zich op hun gemak naar eigen tempo kunnen ontwikkelen. Ik vind de 3R’s van rust, regelmaat en reinheid dan ook erg belangrijk. Daarom zorg ik er voor dat naast de aktiviteiten, ook regelmatig rustmomentjes ingepland worden en aandacht wordt besteed aan hygiëne.

Kortom Anak anak Gastouderopvang is een leuke kleinschalige opvang waar aandacht voor kinderen centraal staat ! 

 

 

Tip ! Wij wonen 2 minuten rijden van de snelweg op/afrit Deventer Oost. Erg handig voor ouders die de snelweg op moeten voor hun werk en 6 minuten rijden naar het Deventer ziekenhuis voor ouders die in het ziekenhuis werken.

 

Wist u dat Anak Anak, in de indonesische taal kinderen betekent ?

 

 

 


Gastouder Marjan
uit Deventer


Anak anak Gastouderopvang is een leuke kleinschalige opvang waar aandacht voor kinderen centraal staat op dit moment hebben wij vanaf 10 augustus 2020 een plekje vrij gekregen op de maandag en dinsdag. Incidenteel op de woensdag of vrijdag is bespreekbaar.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.