Leeftijd gastouder

5 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Sappemeer

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Marja uit Sappemeer. Ik ben 30 jaar geleden begonnen als gastouder, hiervoor werkte ik als zweminstructrice en als vrijwilliger bij een peuterspeelzaal. Ik heb 3 dochters en 9 kleinkinderen die alle 3 voor de klas staan in het Basis- en voortgezet onderwijs. Ook heb ik enige tijd gewerkt op een belastingkantoor. Ik heb de opleidingen HAVO en Helpende zorg en Welzijn gevolgd. Daarnaast heb ik de EHBO cursus behaald. Tijdens de opvang vind ik het belangrijk, dat kinderen leren om zelfstandig te worden. Daarnaast vind ik de 3 R’s erg belangrijk tijdens de opvang deze staan voor rust, reinheid en regelmaat. Ik vind het leuk om de kinderen voor te lezen, samen te gaan puzzelen of met de Duplo te spelen. Wanneer het mooi weer is ga ik samen met de kinderen wandelen of kunnen ze in de tuin spelen. Ik heb maak gebruik van een vast dagritme. Ik heb een poes als huisdier. Zij is overdag altijd buiten. In de tuin staat een glijbaan, zandbakje en klimapparatuur waar de kinderen gebruik van kunnen maken. Ook ga ik wel eens met de kinderen naar het hertenkamp of een grote speeltuin hier in de buurt. Ik beschik over alle materialen, die nodig zijn voor de kinderen.


Gastouder Marja
uit Sappemeer


Ik ben gastouder Marja uit Sappemeer. Ik ben 30 jaar geleden begonnen als gastouder, hiervoor werkte ik als zweminstructrice en als vrijwilliger bij een peuterspeelzaal. Ik heb 3 dochters en 9 kleinkinderen die alle 3 voor de klas staan in het Basis- en voortgezet onderwijs. Ook heb ik enige tijd gewerkt op een belastingkantoor. Ik heb de opleidingen HAVO en Helpende zorg en Welzijn gevolgd. Daarnaast heb ik de EHBO cursus behaald.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.