Leeftijd gastouder

31 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 12

Flexibele opvang

Woonplaats

Noordwijk

LRK registratie

Locatie

Hi!

Ik ben Mariska, 26 jaar en ik woon in Noordwijk. Ik heb zelf een dochter (2015) en ik werk flexibel als pm’er in de kinderopvang en sinds 2016 als gastouder. Na mijn opleiding in 2013 heb ik 3,5 jaar in twee verschillende hotels met kinderen gewerkt (oppassen op de hotelkamer en activiteiten begeleiden). Ik heb het meest ervaring met kinderen tussen 0 en 6 jaar. Tijdens de stage van mijn opleiding heb ik de laatste twee jaar stage gelopen in groep 4 en 5, dat is eigenlijk mijn enige echte ervaring met iets oudere kinderen.

Ik ben van mezelf echt een buitenmens. Ik ga dagelijks even lekker naar buiten. Het liefst even naar de speeltuin, het park, het bos, etc. en dat lekker op de fiets. Ook hou ik heel erg van zwemmen. Dat doe ik wekelijks met mijn eigen dochter, al sinds ze een maand of 4 was. Ook vind ik het erg leuk om creatief met kinderen bezig te zijn. Knutselen doe ik graag, maar het verzinnen van opdrachten is niet mijn sterkste kant. Tegelijkertijd vind ik het belangrijk dat kinderen ook zelf hun fantasie en creativiteit gebruiken.

Bij jonge kinderen probeer ik babygebaren te gebruiken om de gesproken taal te ondersteunen. Vaak kunnen zij daarmee sneller duidelijkmaken wat ze willen zeggen als ze nog niet (goed) kunnen praten. Ik ben er zelf nog niet heel gevorderd in, maar ik probeer het aan te bieden waar ik kan.

Ook vind ik de methode ‘how2talk2kids’ erg fijn. Ik kwam hiermee in aanraking toen ik begon met het werken bij een kinderdagverblijf. Het benoemen van dat wat je ziet, hoort, voelt en denkt vind ik erg fijn en belangrijk. Kinderen zelf laten doen wat ze kunnen, staat bij mij voorop. En als het even niet lukt, helpen zonder het meteen over te nemen. Ook de zin met ‘je moet’, probeer ik altijd op een andere manier te formuleren. De zin ‘je moet …’ wordt dan ‘wil je …?’ of ‘kun je …?’, of ‘misschien helpt het als …’ als een kind om hulp vraagt of ik zie dat iets niet lukt.

Ik hoop dat je na het lezen van deze tekst een beetje een beeld hebt gekregen van hoe ik ben en werk.

Groetjes, Mariska


Gastouder Mariska
uit Noordwijk


Lieve, zorgzame en geduldige gastouder in Noordwijk en omliggende gemeenten.

Opvang bij gezin thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.