Ik ben gastouder Marielle uit Warnsveld

 

Over Ik ben gastouder Marielle uit Warnsveld

Beste ouders, mijn naam is Marielle. Ik woon samen met mijn man in Warnsveld in een verbouwde Boerderij. Zelf heb ik twee oudere kinderen die al uit huis zijn. In 2002 ben ik begonnen als gastouder en ik doe dit nog met alle plezier. Voor mij is het erg belangrijk dat de kinderen zich veilig en vertrouwd bij mij voelen. Ik ben in bezit van speelgoed voor alle leeftijden en speeltoestellen. Ik vind het namelijk ook belangrijk dat de kinderen zich kunnen vermaken tijdens de opvang. Verder doe ik verschillende activiteiten met de kinderen zoals knutselen, spelletjes spelen of gewoon lekker naar buiten gaan. Er zit een bos vlak bij mijn huis en heb zelf een grote tuin.

Meer lezen
Naam
Marielle
Leeftijd
60
Woonplaats
Warnsveld
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
2019214
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
Beschikbaar vanaf
19/06/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Beste ouders, mijn naam is Marielle. Ik woon samen met mijn man in Warnsveld in een verbouwde Boerderij. Zelf heb ik twee oudere kinderen die al uit huis zijn. In 2002 ben ik begonnen als gastouder en ik doe dit nog met alle plezier. Voor mij is het erg belangrijk dat de kinderen zich veilig en vertrouwd bij mij voelen. Ik ben in bezit van speelgoed voor alle leeftijden en speeltoestellen. Ik vind het namelijk ook belangrijk dat de kinderen zich kunnen vermaken tijdens de opvang. Verder doe ik verschillende activiteiten met de kinderen zoals knutselen, spelletjes spelen of gewoon lekker naar buiten gaan. Er zit een bos vlak bij mijn huis en heb zelf een grote tuin. Qua tijden ben ik erg flexibel. Het is ook mogelijk dat de kinderen bij mij avondeten of dat ik ze breng of ophaal van school. De kinderen kan ik uit school ophalen, liefst van de scholen;
Prins Klausschool, De Parel of De Regenboog. Deze scholen zijn allemaal in Zutphen. Mocht ik uw kindje op moeten halen dan vraag ik wel een vergoeding voor de benzine. Ik wil wel oppassen op kinderen van 1 jaar en ouder.

Mocht u interesse of nog vragen hebben, neem dan gerust contact met mij op.

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Marielle uit Warnsveld

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ