Leeftijd gastouder

59 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5.75

Flexibele opvang

Woonplaats

Tilburg

LRK registratie

Locatie

Hallo (aanstaande) ouders, Ik ben Mariëlle, 53 jaar, getrouwd, en moeder van 1 dochter en 2 zonen (21, 20 en 17 jaar). Om gastouder te kunnen worden heb ik het diploma MBO-2 Helpende Zorg en Welzijn 2 gehaald. Daarnaast beschik ik over het diploma kinder-EHBO. Het mooie aan gastouderopvang is dat je een kindje een tweede “thuis” aan kunt bieden. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich op hun gemak voelen en daardoor zichzelf kunnen zijn. Vanuit die basis gaan kinderen de wereld ontdekken en gaat spelend leren als vanzelf. Ik vind het een uitdaging om aan te sluiten bij het kind en het kind weer net een stapje verder te helpen in zijn ontwikkeling. En zeker als iets lukt, dan geeft de blije blik van een kind veel voldoening. Naast de eigen ontwikkeling van het kind vind ik regelmaat en structuur van de dag erg belangrijk. Als kinderen weten waar ze aan toe zijn en op tijd hun rustmomentje hebben, kunnen ze weer vol energie verder. Ook contact met de ouders vind ik erg belangrijk. Ik hoor graag hoe het gaat met een kind en wat eventuele wensen zijn. In onderling overleg komen we er altijd wel uit. Aan het einde van de dag vertel ik ouders graag hoe de dag verlopen is. Ik heb een fijn kindvriendelijk huis met een grote tuin. Zowel binnen als buiten kunnen kinderen heerlijk spelen. Ik woon in een vrij groene wijk. Speelveldjes en bossen zijn op loopafstand. Voordeel van deze wijk is ook dat deze dicht tegen uitvalswegen aanligt (A58). Ik heb veel geduld. Ik hou van muziek, naar buiten gaan, sporten, (voor)lezen, spelletjes en creatief bezig zijn. Spreekt deze motivatie u aan, dan wil ik graag kennis met u maken. Groetjes Mariëlle


Gastouder Mariëlle
uit Tilburg


Hallo (aanstaande) ouders, Ik ben Mariëlle, 53 jaar, getrouwd, en moeder van 1 dochter en 2 zonen (21, 20 en 17 jaar). Om gastouder te kunnen worden heb ik het diploma MBO-2 Helpende Zorg en Welzijn 2 gehaald. Daarnaast beschik ik over het diploma kinder-EHBO. Het mooie aan gastouderopvang is dat je een kindje een tweede "thuis" aan kunt bieden. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich op hun gemak voelen en daardoor zichzelf kunnen zijn.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.