Leeftijd gastouder

42 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 4

Flexibele opvang

Woonplaats

Zwolle

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Marianne uit Zwolle. 9 Jaar geleden ben ik begonnen als gastouder. Daarna ben ik er een tijd tussenuit geweest en heb ik andere werkzaamheden gedaan. Na mijn HBO opleiding wou ik toch graag weer beginnen als gastouder dat is nu ongeveer twee jaar geleden. Ik heb  werk momenteel deels in de gehandicaptenzorg. Vanaf januari heb ik mijn vaste baan opgezegd en wil ik verder als zelfstandig gastouder. Ik heb r veel zin in. Ik heb de opleidingen SPH en SPW gevolgd.  Tevens heb ik een EHBO diploma voor kinderen. Binnenkort ga ik de cursus Kika volgen. Ik woon samen met mijn man en kat in een rijtjeshuis. In een groene en rustige buurt. Er komen wel steeds meer gezinnen te wonen met jonge kinderen dat vind ik zelf wel erg leuk. Ik heb een tuin waar ik gebruik van maak maar is er ook een kinderboerderij vlak in de buurt met een aantal speeltuintjes. Ik kijk tijdens de opvang altijd wie het kind is en wat het nodig heeft. Ik vind dat erg belangrijk. Zo kan ik de kinderen alles bieden wat ze nodig hebben. Op dit moment heb ik 2 kinderen op de opvang. 1 kindje van 2 jaar en 1 kindje van 3 jaar oud. Ik heb voor elk kind wel een ander dagritme dit ligt ook aan de leeftijd. Wat ik leuk vind om te doen met kinderen is naar buiten gaan, liedjes zingen en veel gezelligheid. Ook geef ik de kinderen ruimte om vrij te kunnen spelen.  Ik heb eigenlijk alle materialen tot mijn beschikking voor alle leeftijden. Zoals een tweelingwandelwagen, box, aankleedkussen, 4 bedden en passend speelgoed ect. Verder gebruik ik het meest de fiets met daarachter een kar of loop ik overal naar toe. Ik heb wel een auto en een rijbewijs.

Ik hoop dat u nieuwsgierig bent geworden en kijk uit naar een kennismaking!


Gastouder Marianne
uit Zwolle


Ik ben gastouder Marianne uit Zwolle. 9 Jaar geleden ben ik begonnen als gastouder. Daarna ben ik er een tijd tussenuit geweest en heb ik andere werkzaamheden gedaan. Na mijn HBO opleiding wou ik toch graag weer beginnen als gastouder dat is nu ongeveer twee jaar geleden.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.