Ik ben gastouder Marianna uit Amsterdam

 

Over Ik ben gastouder Marianne uit Amsterdam

Ik ben gastouder Marianne uit Amstelveen Ik heb mijn gastouderdiploma behaald in Maart. Daarvoor al jaren opgepast bij mensen aan huis (sinds 2013). Voordat ik gastouder werd studeerde ik. Ik heb antropologie gestudeerd aan de universiteit in Amsterdam. Ik heb een cursus kindercoaching gedaan. Ik heb geen kinderen.

Meer lezen
Naam
Marianna
Leeftijd
35
Woonplaats
Amsterdam
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20170578
Opvang
Opvang bij gezin thuis
Flexibele opvang
Nee
Uurtarief
€ 5
Beschikbaar vanaf
02/10/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik ben gastouder Marianna uit Amsterdam

Ik heb mijn gastouderdiploma behaald in Maart. Daarvoor al jaren opgepast bij mensen aan huis (sinds 2013). Voordat ik gastouder werd studeerde ik. Ik heb antropologie gestudeerd aan de universiteit in Amsterdam. Ik heb een cursus kindercoaching gedaan. Ik heb geen kinderen.

Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich veilig voelen bij mij en ben geduldig. Wat ik ze vooral mee wil geven  is liefde. Ik vind het fijn leuke dingen met ze te doen. Ik ben graag creatief met ze bezig en ga samen met ze naar buiten de natuur in. Ik hou veelal het dagritme van de ouders aan. Bij de ouderen kinderen waar ik nu de naschoolse opvang voor verzorg heb ik een vast ritme. Ik haal ze van school en dan gaan we wat eten en drinken. Vervolgens gaan we een activiteit doen of gaan ze lekker spelen. Als er activiteiten gepland staan zoals sport, breng ik ze daar heen. Ik heb nu nog twee gezinnen waar ik de naschoolse opvang voor verzorg tot augustus. Ik stop bij deze gezinnen omdat het alleen om naschoolse opvang gaat en ik graag meer uren wil maken.

Ik heb beschikking over een auto en doe de rest lopend of gebruik de middelen die de ouder beschikbaar heeft.

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Marianne uit Amsterdam

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.