Naam gastouder
Marianna

Leeftijd gastouder
35 jaar

Woonplaats
Amsterdam

Geslacht
Vrouw

Opvang
Opvang bij gezin thuis

Flexibele opvang

Uurtarief
€ 5

Beschikbaar vanaf
02/10/2019

LRK registratie

Ik ben gastouder Marianna uit Amsterdam

Ik heb mijn gastouderdiploma behaald in Maart. Daarvoor al jaren opgepast bij mensen aan huis (sinds 2013). Voordat ik gastouder werd studeerde ik. Ik heb antropologie gestudeerd aan de universiteit in Amsterdam. Ik heb een cursus kindercoaching gedaan. Ik heb geen kinderen.

Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich veilig voelen bij mij en ben geduldig. Wat ik ze vooral mee wil geven  is liefde. Ik vind het fijn leuke dingen met ze te doen. Ik ben graag creatief met ze bezig en ga samen met ze naar buiten de natuur in. Ik hou veelal het dagritme van de ouders aan. Bij de ouderen kinderen waar ik nu de naschoolse opvang voor verzorg heb ik een vast ritme. Ik haal ze van school en dan gaan we wat eten en drinken. Vervolgens gaan we een activiteit doen of gaan ze lekker spelen. Als er activiteiten gepland staan zoals sport, breng ik ze daar heen. Ik heb nu nog twee gezinnen waar ik de naschoolse opvang voor verzorg tot augustus. Ik stop bij deze gezinnen omdat het alleen om naschoolse opvang gaat en ik graag meer uren wil maken.

Ik heb beschikking over een auto en doe de rest lopend of gebruik de middelen die de ouder beschikbaar heeft.

Locatie

Dit adres is een benadering en niet het daadwerkelijke adres van onze gastouder


Opvang 0 - 1 jaar

Opvang 1 - 4 jaar

Opvang 4 - 12 jaar

Opvangmomenten in de week
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.