Ik ben gastouder Mariam uit Haarlem

 

Over Ik ben gastouder Mariam uit Haarlem

Dit is een foto met een gezin waar ik nu bijna een jaar naast mijn studie voor heb gewerkt als oppas aan huis in Haarlem. Deze week stop ik ivm de zwangerschap. Ik las dat ik nog wat moest vertellen over mezelf en mijn hobby's. Ik ben iemand die er graag op uit gaat. Ik hou van wandelen en de natuur.

Meer lezen
Naam
Mariam
Leeftijd
0
Woonplaats
Haarlem
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20180506
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
Beschikbaar vanaf
01/10/2018
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Dit is een foto met een gezin waar ik nu bijna een jaar naast mijn studie voor heb gewerkt als oppas aan huis in Haarlem. Deze week stop ik ivm de zwangerschap. Ik las dat ik nog wat moest vertellen over mezelf en mijn hobby's.

Ik ben iemand die er graag op uit gaat. Ik hou van wandelen en de natuur. Heerlijke boswandelingen heeft mijn voorkeur. Daarnaast ben ik gek op dieren en heb ik twee husky's gehad. Ik heb zelf geen huisdieren meer ivm allergieën voor huidschilfers. Verder hou ik van koken en ben ik graag in contact met mensen. 

Vanuit mijn hbo studie MWD heb ik verschillende stages gevolgd. Het eerste jaar met ouderen, tweede jaar met kinderen van een basisschool en het derde jaar met verschillende doelgroepen. Ik heb hiernaast altijd oppaswerk gedaan. Ik beschik dus al 10 jaar oppaservaring en heb ook referenties! Daarnaast heb ik 5 jaar bij de kiosk op het station gewerkt. Ik ben sinds mijn 13e al gaan werken en dat is de reden dat ik mezelf zie blijven werken in de toekomst!

Op het moment ben ik pas getrouwd met mijn man Emre Alka en wonen we op een industrieterrein in Haarlem. Hier zit ook de onderneming van mijn man. Mijn man is Turks en ik kom uit Kabul. Beiden hier opgegroeid. In juli verwachten wij ons eerste kindje wat ik heel spannend vind. Gezien ik bijna afgestudeerd ben als maatschappelijk werker en in verwachting ben wil ik de zorg van ons kindje combineren met het werk als gastouder. Het lijkt me leuk om voor mezelf te beginnen en op meerdere kindjes per dag te passen. 

Kinderen zien opgroeien en daaraan bijdragen lijkt me enorm uitdagend en geeft mij voldoening. Daarnaast ga ik er graag op uit en om dat nu met kindjes te doen lijkt me nog gezelliger. Ik ben verder creatief en ondernemend en hou ervan om met de kindjes te gaan knutselen of andere activiteiten te ondernemen. Ik denk dat kinderen bij mij een geweldige tijd zullen krijgen en genoeg persoonlijke aandacht. Dit komt vanuit mijn ervaring en interesse in deze doelgroep.

Tijdens een intake kan ik hier meer over vertellen.

Met vriendelijke groet,

Mariam Dorzada
Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Mariam uit Haarlem

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ