Leeftijd gastouder

40 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 6.00

Flexibele opvang

Woonplaats

Heerhugowaard

LRK registratie

Locatie

Hallo, ik ben Mandy Hubers (27-11-1983), moeder van drie kinderen Guusje Hubers (19-08-2004), Tijs Hubers (04-09-2008) en Liefke Bettink-Hubers (15-01-2018).

Samen met mijn partner Emile Bettink (21-05-1970), mijn zoon, jongste dochter, kat Tijger en onze hond Nola ben ik woonachtig in Heerhugowaard Zuidwijk/Stad van de Zon.

Vanuit mijn eigen ervaring met gastouderopvang en het mee brengen van vriendjes en vriendinnetjes is gebleken dat ik het heel leuk vind om zelf kleinschalige opvang te bieden. Daarom ben ik in 2013 gaan werken als professioneel en erkend gastouder, gastouderopvangbymandy.

Samen met mijn gastkindjes maken we er elke dag iets gezelligs van. Er is voldoende speelgoed voor alle leeftijdscategorieën en regelmatig wordt het speelgoed omgewisseld voor iets nieuws. In de achtertuin is er voor de kinderen een heerlijke plek om te spelen met oa een glijbaan en zand/watertafel. In onze straat is een speeltuintje en er zijn bijna altijd kindjes om mee te spelen.

Ik vind het belangrijk om kinderen de individuele aandacht te bieden die zij verdienen zodat zij zich hier veilig en vertrouwd voelen. Ik kan de kinderen een rustige maar ook een uitdagende omgeving aanbieden. Ik ben zelf nogal creatief aangelegd en vind het leuk deze creativiteit ook bij kinderen te stimuleren door samen gezellig te knutselen of samen koekjes te bakken en als het weer het toelaat gaan we lekker buiten te spelen.


Gastouder Mandy
uit Heerhugowaard


KOM JIJ GEZELLIG BIJ ONS SPELEN ? Gastouderopvang ByMandy heeft met ingang van 3 augustus (na mijn vakantie) weer een plekje vrij, op de maandag tot en met donderdag van 7:00 tot 19:00 uur. Dus bent u of kent u iemand die opzoek is naar een erkend en geregistreerd, maar vooral lieve, gezellige en creatieve oppas, voor uw kind(eren), in huiselijke sfeer, neem dan gauw een kijkje op mijn pagina gastouderopvangbymandy.  

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.