Ik ben gastouder Maaike uit Helmond

 

Over Ik ben gastouder Maaike uit Helmond

Ik ben Maaike en ik ben een gecertificeerde gastouder in de wijk Mierlo Hout in Helmond. Ik heb veel ervaring opgedaan in de kinderopvang als pedagogische medewerker, peuterspeelzaal leidster, in de kraamzorg en vooral als moeder. Wat heb ik te bieden? *kleinschalige opvang in een huiselijke sfeer *eigen pedagogisch werkplan *een rustige en voor ieder kindje een aparte slaap omgeving *warmte en geborgenheid *persoonlijke aandacht voor het kind *het kind laten ontwikkelen in zijn \haar eigen tempo *samen spelen samen delen. *respect en waardering hebben voor elkaar *goed overleg met de ouders over wensen ten aanzien van de opvoeding

Meer lezen
Naam
Maaike
Leeftijd
37
Woonplaats
Helmond
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Nee
Uurtarief
€ 5
Beschikbaar vanaf
29/10/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik ben Maaike en ik ben een gecertificeerde gastouder in de wijk Mierlo Hout in Helmond. Ik heb veel ervaring opgedaan in de kinderopvang als pedagogische medewerker, peuterspeelzaal leidster, in de kraamzorg en vooral als moeder. Wat heb ik te bieden? *kleinschalige opvang in een huiselijke sfeer *eigen pedagogisch werkplan *een rustige en voor ieder kindje een aparte slaap omgeving *warmte en geborgenheid *persoonlijke aandacht voor het kind *het kind laten ontwikkelen in zijn \haar eigen tempo *samen spelen samen delen. *respect en waardering hebben voor elkaar *goed overleg met de ouders over wensen ten aanzien van de opvoeding *Voor en vroeg schoolse educatie (VVE) *gastouderopvang dagboekje *veel afwisseling in spel en activiteiten *werken met veel leuke thema’s *veel buiten activiteiten Ik vind het belangrijk dat kinderen die bij mij in de opvang zitten een leuke en gezellige tijd hebben en dat de kinderen, maar ook de ouders, er op een leuke manier op terug kunnen kijken! Het belangrijkste is dat kinderen zichzelf kunnen zijn en zich veilig en thuis voelen bij mij!

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Maaike uit Helmond

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.