Leeftijd gastouder

39 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Helmond

LRK registratie

Locatie
Dit adres is een benadering en niet het daadwerkelijke adres van onze gastouder

Ik ben Maaike en ik ben een gecertificeerde gastouder in de wijk Mierlo Hout in Helmond. Ik heb veel ervaring opgedaan in de kinderopvang als pedagogische medewerker, peuterspeelzaal leidster, in de kraamzorg en vooral als moeder. Wat heb ik te bieden? *kleinschalige opvang in een huiselijke sfeer *eigen pedagogisch werkplan *een rustige en voor ieder kindje een aparte slaap omgeving *warmte en geborgenheid *persoonlijke aandacht voor het kind *het kind laten ontwikkelen in zijn \haar eigen tempo *samen spelen samen delen. *respect en waardering hebben voor elkaar *goed overleg met de ouders over wensen ten aanzien van de opvoeding *Voor en vroeg schoolse educatie (VVE) *gastouderopvang dagboekje *veel afwisseling in spel en activiteiten *werken met veel leuke thema’s *veel buiten activiteiten Ik vind het belangrijk dat kinderen die bij mij in de opvang zitten een leuke en gezellige tijd hebben en dat de kinderen, maar ook de ouders, er op een leuke manier op terug kunnen kijken! Het belangrijkste is dat kinderen zichzelf kunnen zijn en zich veilig en thuis voelen bij mij!


Gastouder Maaike
uit Helmond


Ik ben Maaike en ik ben een gecertificeerde gastouder in de wijk Mierlo Hout in Helmond. Ik heb veel ervaring opgedaan in de kinderopvang als pedagogische medewerker, peuterspeelzaal leidster, in de kraamzorg en vooral als moeder. Wat heb ik te bieden? *kleinschalige opvang in een huiselijke sfeer *eigen pedagogisch werkplan *een rustige en voor ieder kindje een aparte slaap omgeving *warmte en geborgenheid *persoonlijke aandacht voor het kind *het kind laten ontwikkelen in zijn \haar eigen tempo *samen spelen samen delen. *respect en waardering hebben voor elkaar *goed overleg met de ouders over wensen ten aanzien van de opvoeding

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
  • Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

gastouderbureau

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.