Ik ben gastouder Lotte uit Rotterdam

 

Over Ik ben gastouder Lotte uit Hoogvliet

Ik ben gastouder Lotte uit Hoogvliet een jonge gastouder van 22 jaar. Sinds vorig jaar heb ik me officieel ingeschreven als gastouder en werk ik ook bij een familie met 2kinderen. Ik ben in bezit van mijn gastouderdiploma, kinder EHBO en heb een module over kindermishandeling afgesloten.

Meer lezen
Naam
Lotte
Leeftijd
28
Woonplaats
Rotterdam
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20130467
Opvang
Opvang bij gezin thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 5
Beschikbaar vanaf
16/10/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik ben gastouder Lotte uit Hoogvliet een jonge gastouder van 22 jaar.

Sinds vorig jaar heb ik me officieel ingeschreven als gastouder en werk ik ook bij een familie met 2kinderen. Ik ben in bezit van mijn gastouderdiploma, kinder EHBO en heb een module over kindermishandeling afgesloten.

Het werken met de kinderen,daar geniet ik ontzettend van en ik vindt het geweldig om ze nieuwe dingen te leren en hun vragen te beantwoorden. Als ik bij de kinderen ben, gaan we er bijna elke dag op uit; vaak een stuk fietsen,naar de speeltuin, de kinderboerderij of binnen een spelletje doen of knutselen.

Maar omdat ik het ook belangrijk vindt dat de kinderen andere,nieuwe dingen meekrijgen, gaan we ook naar musea of de markt. Maar het belangrijkste is natuurlijke dat ze het naar h zin hebben in een veilige omgeving waar ze zichzelf kunnen zijn!

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Lotte uit Hoogvliet

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.