Leeftijd gastouder

4 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Duiven

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Lori uit Duiven. Ik ben nu al 6 jaar gastouder, voordat ik gastouder werd heb ik gewerkt in de kinderopvang en de gehandicaptenzorg. Ik heb de opleiding spw 4 gedaan. Ik heb de cursus ehbo gedaan. Zelf heb ik 3 kinderen van 7,3 en 2 jaar oud. Dingen die ik belangrijk vind tijdens de opvang : dat die kinderen zich fijn voelen en dat ze binnen hun structuur gebied zichzelf kunnen ontwikkelen. Knutselen, buiten spelen en rollen spellen spelen met die kinderen vind ik het erg leuk om te doen. ‘S ochtends gaan we ontbijten rond een uur of 8:00/08:30, rond 10:00/10:30 eten we wat fruit, 12:00 lunchen we met de kinderen en daarna doe ik de  kinderen in bed die moeten slapen. Om 15:00 uur drinken en eten we een koekje en rond 17:00 worden ze opgehaald en in de andere uren doen we gezamenlijke activiteiten met de kinderen. Ik heb 10 kinderen in de opvang tussen 0/4 jaar. Ik heb een hond, meestal  ligt die in de hal of buiten, het is een lieve hond ik ben altijd aanwezig als de hond er is, het gaat goed met de kinderen erbij .Ik woon in een rijtjeshuis. Het is een rustige buurt met een paar speeltuinen in de buurt het een kindvriendelijke buurt. Ik heb een tuin. Er zijn speeltuinen maar als ik naar de kinderboerderij zou willen gaan moet dat wel met de auto. Meestal ga ik lopend en anders maak ik gebruik van de auto. Ik heb een kinderwagen tot mijn beschikking.


Gastouder Lori
uit Duiven


Ik ben gastouder Lori uit Duiven. Ik ben nu al 6 jaar gastouder, voordat ik gastouder werd heb ik gewerkt in de kinderopvang en de gehandicaptenzorg. Ik heb de opleiding spw 4 gedaan. Ik heb de cursus ehbo gedaan. Zelf heb ik 3 kinderen van 7,3 en 2 jaar oud. Dingen die ik belangrijk vind tijdens de opvang : dat die kinderen zich fijn voelen en dat ze binnen hun structuur gebied zichzelf kunnen ontwikkelen. Knutselen, buiten spelen en rollen spellen spelen met die kinderen vind ik het erg leuk om te doen.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

gastouderbureau

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.