Ik ben gastouder Lisette uit Dronten

 

Over Ik ben gastouder Lisette uit Dronten

Ik ben gastouder Lisette uit Dronten. Ik ben al 4 jaar geleden begonnen ,eerst ben ik begonnen met oppassen. Hiervoor heb ik in de horeca gewerkt ,en werkzaam geweest in een winkel. Mijn opleiding is een vmbo opleiding. Ik heb de cursus ehbo gedaan. Ik heb zelf 2 kinderen in de leeftijd 2 en 5 jaar.

Meer lezen
Naam
Lisette
Leeftijd
0
Woonplaats
Dronten
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20170761
Opvang
Zowel opvang bij gezin als gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 2
Beschikbaar vanaf
09/07/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik ben gastouder Lisette uit Dronten. Ik ben al 4 jaar geleden begonnen ,eerst ben ik begonnen met oppassen. Hiervoor heb ik in de horeca gewerkt ,en werkzaam geweest in een winkel. Mijn opleiding is een vmbo opleiding. Ik heb de cursus ehbo gedaan. Ik heb zelf 2 kinderen in de leeftijd 2 en 5 jaar. Ik  vind het belangrijk dat ze zich veilig en vertrouwd voelen, neem graag de tijd om alles te doen.  Belangrijk om goed contact te hebben met de ouders. Ik ga graag naar buiten met de kinderen, graag bezig met koekjes bakken, en heerlijk knutselen. Het dagritme ligt eraan hoe oud ze zijn. Met mijn eigen kinderen eten wij in de ochtend een broodje. Daarna breng ik ze naar school. Tussen de middag haal ik mijn dochter op van school voor haar middageten en breng ik haar weer weg. Eind van de middag is verschillend meestal ga ik naar buiten met de kinderen. Op dit moment heb ik geen kinderen in opvang. We hebben geen huisdieren. Wij wonen in een villa. Wij wonen in een villa park. Met veel faciliteiten. Wij hebben een heerlijke tuin. Op ons park zelf bezitten we over een speeltuin, zwembad, kabouterbos, pannenkoekenhuis, en een kinderboerderij. Ik maak gebruik van een auto. Ik heb alles tot mijn beschikking voor de leeftijd- categorieën zoals een kinderbed, ledikantje, kinder en duo wagen evt ook fietsjes.

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Lisette uit Dronten

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.