Leeftijd gastouder

4 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 2

Flexibele opvang

Woonplaats

Dronten

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Lisette uit Dronten. Ik ben al 4 jaar geleden begonnen ,eerst ben ik begonnen met oppassen. Hiervoor heb ik in de horeca gewerkt ,en werkzaam geweest in een winkel. Mijn opleiding is een vmbo opleiding. Ik heb de cursus ehbo gedaan. Ik heb zelf 2 kinderen in de leeftijd 2 en 5 jaar. Ik  vind het belangrijk dat ze zich veilig en vertrouwd voelen, neem graag de tijd om alles te doen.  Belangrijk om goed contact te hebben met de ouders. Ik ga graag naar buiten met de kinderen, graag bezig met koekjes bakken, en heerlijk knutselen. Het dagritme ligt eraan hoe oud ze zijn. Met mijn eigen kinderen eten wij in de ochtend een broodje. Daarna breng ik ze naar school. Tussen de middag haal ik mijn dochter op van school voor haar middageten en breng ik haar weer weg. Eind van de middag is verschillend meestal ga ik naar buiten met de kinderen. Op dit moment heb ik geen kinderen in opvang. We hebben geen huisdieren. Wij wonen in een villa. Wij wonen in een villa park. Met veel faciliteiten. Wij hebben een heerlijke tuin. Op ons park zelf bezitten we over een speeltuin, zwembad, kabouterbos, pannenkoekenhuis, en een kinderboerderij. Ik maak gebruik van een auto. Ik heb alles tot mijn beschikking voor de leeftijd- categorieën zoals een kinderbed, ledikantje, kinder en duo wagen evt ook fietsjes.


Gastouder Lisette
uit Dronten


Ik ben gastouder Lisette uit Dronten. Ik ben al 4 jaar geleden begonnen ,eerst ben ik begonnen met oppassen. Hiervoor heb ik in de horeca gewerkt ,en werkzaam geweest in een winkel. Mijn opleiding is een vmbo opleiding. Ik heb de cursus ehbo gedaan. Ik heb zelf 2 kinderen in de leeftijd 2 en 5 jaar.

Zowel opvang bij gezin als gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

gastouderbureau

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.