Leeftijd gastouder

34 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 8.50

Flexibele opvang

Woonplaats

Amsterdam

LRK registratie

Locatie

Beste ouders/verzorgers, mijn naam is Lisa, ik ben 34 jaar en woon samen met mijn vriend op het KNSM eiland in Amsterdam.

Mijn achtergrond; oppassen doe ik al vanaf mijn 10e. Sinds ik in Amsterdam woon heb ik dit ook altijd 2 dagen naast mijn studie gedaan. Ik heb de studie ‘allround styling’ afgerond aan Academie Vogue. Vervolgens heb ik een tijdje gewerkt als styliste. Ik hou ervan om creatief bezig te zijn. Ik merkte echter dat dit werk niet voldoende bij me paste. Het werken met kinderen daarentegen, geeft mij veel meer energie en plezier. Zodoende ben ik mij verder gaan oriënteren. In 2016 hoorde ik over het werken als gastouder. Ik ben toen meteen begonnen met de studie en werk sindsdien met heel veel plezier als Gastouder. Beste keuze ooit!

Wat ik zo leuk vind aan het werken met kinderen, is dat ze eerlijk en oprecht zijn, daar geniet ik erg van. Zo ben ik zelf ook. Ik ben een open boek en ben niet iemand die snel een oordeel heeft. Ik ben een nuchtere Groningse, maar ook gevoelig; als in dat ik dingen goed aanvoel. Ook sta ik sterk in mijn schoenen en kan zeker tegen een stootje. Ik ben geduldig en kan veel hebben.

Door kinderen word ik omschreven als de strengste, maar ook leukste en grappigste gastouder. Kinderen (en ikzelf) houden van regels en regelmaat, maar ook van lekker gek doen, grapjes maken. Ik hou van humor. Lachen is gezond! Ik hou van spelletjes, spelen, knutselen en ga graag met ze naar buiten. Ik heb ervaring met alle leeftijden, van 2 maanden tot tieners. Ik steek graag de handen uit de mouwen en ben een ondernemend type.

Mijn doel als gastouder is het bieden van een veilige, warme en liefdevolle omgeving, waar kinderen zichzelf kunnen en mogen zijn en met veel plezier komen. Ik vind het heel belangrijk creatieve dingen met de kinderen te doen en om elke dag met de kinderen naar buiten te gaan, boekjes te lezen en ze spelenderwijs dingen te leren.

Ik hou ook erg van fotograferen, dus verwacht ook elke dag een foto van je kleine te ontvangen.

Verder beschik ik over een:

– MBO Diploma Helpende Zorg en Welzijn Gastouder -VOG

– EHBO voor baby ́s en kinderen


Gastouder Lisa
uit Amsterdam


Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.