Leeftijd gastouder

57 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5.75

Flexibele opvang

Woonplaats

Den Haag

LRK registratie

Locatie
Dit adres is een benadering en niet het daadwerkelijke adres van onze gastouder

Beste ouders en verzorgers, Graag wil ik mezelf voorstelllen. Ik ben Nella en ben gediplomeerd gastouder. Ik vang kinderen in mijn eigen huis op. Het is voor mij belangrijk om mezelf verder te ontwikkelen via cursussen, workshop en opleidingen. Als gastouder vind ik het leuk om met baby’s, en kinderen te werken, ze nieuwe dingen te leren, te verzorgen, hun te stimuleren in de ontwikkeling. Ik ben zorgzaam, creatief en geduldig. De opvang is open op maandag t/m vrijdag van 6.30 – 18.00 uur. Ik bied opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud. Mijn visie: een veilige plek voor kinderen om te ontdekken, groeien en jezelf mogen zijn. Ik werk met een vaste dagritme, zo weten de kinderen waar ze aan toe zijn. Ik help actief met de ontwikkeling van de kinderen door middel van leerzaam spelmateriaal, bv. puzzels, kleien, knutselen, tekenen, verven, kleuren en lezen. Dit alles samen met de beer KIKI. In de tuin kunnen de kinderen lekker spelen op de aanwezige speeltoestellen zoals: een glijbaan, schommel, fietsen, in het zand spelen, met de watertafels, autorijden. We wandelen naar de speeltuin bij ons in de buurt. Een uitstapje hoort er ook bij naar de binnenspeelplaats en de kinderboerderij. Ook is er natuurlijk tijd om vrij te spelen, de kinderen moeten vooral lekker zichzelf zijn. Ik wil iedere dag een onvergetelijke dag maken voor de kinderen maar ook voor mijzelf. Prijs 5,75


Gastouder Lionella
uit Den Haag


Beste ouders en verzorgers, Graag wil ik mezelf voorstelllen. Ik ben Nella en ben gediplomeerd gastouder. Ik vang kinderen in mijn eigen huis op. Het is voor mij belangrijk om mezelf verder te ontwikkelen via cursussen, workshop en opleidingen. Als gastouder vind ik het leuk om met baby's, en kinderen te werken, ze nieuwe dingen te leren, te verzorgen, hun te stimuleren in de ontwikkeling. Ik ben zorgzaam, creatief en geduldig. De opvang is open op maandag t/m vrijdag van 6.30 - 18.00 uur. Ik bied opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud. Mijn visie: een veilige plek voor kinderen om te ontdekken, groeien en jezelf mogen zijn.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
  • Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

gastouderbureau

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.