Leeftijd gastouder

39 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 10

Flexibele opvang

Woonplaats

Amsterdam

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Linda uit Amsterdam. Ik ben ongeveer in 2006 begonnen als gastouder bij het eerste gezin, dit was toen 1 dag in de week. Daarna heb ik bij verschillende gezinnen als gastouder gewerkt, verschillend van 2 tot 3 dagen in de week. Bij 4 gezinnen waar ik bij werkte had ik de zorg voor een tweeling. Ik heb als gastouder voornamelijk gewerkt met kinderen van 0-4 jaar. Ook heb ik nog een jaar op een kinderdagverblijf gewerkt op een groep met kinderen in de leeftijd 0-4 jaar.

Ik heb altijd gezegd dat ik dezelfde regels hanteer als de ouders. Wat bij hun geldt geldt bij mij ook. Verder vind ik het belangrijk dat de kinderen zich bij mij op hun gemak voelen en gewoon zichzelf kunnen en mogen zijn.

De activiteiten zijn vooral gebaseerd op leeftijd. Bij baby`s is het vooral praten, maar ook op een leuke manier het zitten en kruipen stimuleren. Verder is het ook leuk om samen met de babyspeeltjes te spelen. Bij oudere kinderen kun je denken aan knutselen, voorlezen, maar ook kleien. Het is belangrijk om activiteiten aan te bieden die gewoon leuk en ontspannend zijn als activiteiten die stimulerend en leerzaam zijn.  Dit altijd op een leuke en gezellige manier voor het kind. Als het kind een keer geen zin heeft is het ook niet erg. Ik vind het belangrijk om een balans te bieden tussen vrij spelen en het aanbieden van activiteiten.  Verder ga ik ook als het kan lekker met de kinderen naar buiten.

Met kinderen werken is een passie van mij. Ik vind het leuk gesprekjes te voeren. Verder merk ik vooral dat ieder kind uniek is, het leuke is om ieder kind weer opnieuw te leren kennen en echt een band met het kind op te bouwen. Ik heb de opleiding spw 3 richting kinderopvang en spw 4 richting woonbegeleiding gedaan, maar heb toen daarna snel besloten om met kinderen te werken en eigenlijk niks anders gedaan.


Gastouder Linda
uit Amsterdam


Ik ben gastouder Linda uit Amsterdam en ben 35 jaar. Ik heb sinds 2006 bij verschillende gezinnen als gastouder gewerkt en momenteel ben ik weer op zoek naar een leuk gezin. Tussendoor heb ik ook nog een jaartje op een kinderdagverblijf gewerkt.

Opvang bij gezin thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.